Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (19/10)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με τρόπους ή μέσα που αντίκεινται στην ηθική σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις μια κληρονομιά-αποζημίωση. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε θέλει πολύ πιο συγκρατημένο/η απέναντι στις προκλήσεις και τις εντάσεις που σου τυχαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που επιδιώκουν να σε «εξαγοράσουν» αλλά οι τελικές αποφάσεις ανήκουν σε σένα. Ίσως όμως να στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, πιέζεσαι να διευθετήσεις εκκρεμότητες στη δουλειά σου, καλύπτοντας εν μέρει τις απαιτήσεις όλων και χωρίς να «ρίξεις» κανέναν. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Σκορπιό υποκινεί αποκαλύψεις για όλα όσα έχουν γίνει στο εργασιακό σου περιβάλλον και τελικά φαίνεται πως θα βρεθείς «από πάνω», τόσο σε σχέση με τον δικό σου ρόλο στα πράγματα, όσο και οικονομικά. Επιπλέον, μπορεί να «ξεθάψεις» εξοπλισμό που θα σου φανεί χρήσιμος. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να συμβιβάσεις τα «πρέπει» με τα «θέλω» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλειας ή ενέργειες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων ή αντίθετα να γίνεις εσύ το θύμα ανάλογων ενεργειών. Παράλληλα, πιέζεσαι να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, αφού σε διαφορετική περίπτωση «θα ακούσεις τα σχολιανά σου»! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα, στην οικογένειά σου ή για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, καλείσαι να ψάξεις τον χώρο σου αλλά και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα αντικειμένων. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε χρίζει «συμβουλάτορα» για τους άλλους. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς περισσότερο σε έρευνες και διαβάσματα, παρά σε εξωτερικές δράσεις, αφού μπορεί να έχεις μια θλιβερή εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα». Ίσως όμως και να ταξιδέψεις στα πλαίσια ενός δυσάρεστου καθήκοντος. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου και οφείλεις να είσαι φειδωλός/η. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Σκορπιό προσδίδει μια ενδιαφέρουσα κινητικότητα στα οικονομικά σου, επειδή ωστόσο κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα, αν δεν έχεις τις «άκρες» σου, μην κάνεις καμία κίνηση Καλό είναι επίσης να μη δεσμευτείς με δυσβάστακτες υποχρεώσεις, προκειμένου να ξεπεράσεις ένα τρέχον πρόβλημα. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου φέρνει διλήμματα και δυσκολίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βάζει να ψάχνεις και να ξαναψάχνεις, παρατηρώντας συμπεριφορές και αναλύοντας στοιχεία κι αν όλα αυτά… δεν έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σου, τότε σίγουρα θα ωφεληθείς από όλη αυτήν την διαδικασία. Αν όμως «βυθιστείς» σε ένα προσωπικό ή «υπαρξιακό» ζήτημα, κινδυνεύεις να «κολλήσεις» άσχημα, «πρήζοντας» και έναν δικό σου άνθρωπο. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει εκμυστηρεύσεις αλλά και κακολογίες από άτομα που δεν σε βλέπουν με «καλό μάτι», εσύ όμως φρόντισε να αποτοξινωθείς από τις αρνητικές σκέψεις. Παράλληλα, μπορεί να σε στενοχωρηθείς με μια εξέλιξη στη ζωή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς, ενώ αν συμμετέχεις σε μια συλλογική δράση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ανεπιθύμητη τροπή. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε «μπάζει» σε μυστικούς κύκλους, ενώ σηματοδοτεί κι ένα ξεκαθάρισμα στις τάξεις των φίλων σου, αφού σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι «καλοθελητές» που σου κάνουν ζημιά. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου προσθέτει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να αναζητήσεις την μέση οδό αλλά και να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου επισημαίνει ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο θα πρέπει να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν», ανεξάρτητα με το αν «τα πας» ή όχι. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου βάζει στο «στόχαστρο» τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι εδώ είναι που δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές ή άτσαλες κινήσεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί μεν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση. Επιπλέον, αν πορευτείς σε μέρη που δεν γνωρίζεις, μάλλον θα ταλαιπωρηθείς αρκετά. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση ή στενοχώρια οικονομικής φύσεως, ενώ αν δανείσεις σε κάποιον/α, θεώρησε τα χρήματά σου εκ προοιμίου χαμένα! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes