Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 19:10

Αγγελόπουλος: Οι γιοι μου ελέγχουν το 33,5% της Χαλυβουργικής και τα μπλοκάρουν όλα

Γράφτηκε από την
Αγγελόπουλος: Οι γιοι μου ελέγχουν το 33,5% της Χαλυβουργικής και τα μπλοκάρουν όλα

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, η Χαλυβουργική έχει περιέρθει σε αδιέξοδο, καθώς οι άμεσες και έμμεσες συμμετοχές των παιδιών του στην εταιρεία έχουν «αδρανοποιήσει» την πλειοψηφία των μετοχών της.

Επιστολή στους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής έστειλε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Με αυτή του την επιστολή ο πατέρας Αγγελόπουλος ενημερώνει τους εργαζομένους για την κατάσταση στην εταιρεία και συνεχίζει τη διαμάχη με τα παιδιά του. Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή: «Τα παιδιά μου ισχυρίζονται ενώπιον των δικαστηρίων Αθηνών και Πειραιώς ότι ελέγχουν σημαντικό τμήμα του μετοχικού κεφαλαίου ενώ προς τους εργαζομένους και προς τους τρίτους εμφανίζονται ότι έχουν ποσοστό 0,48% έκαστος με προφανή σκοπό προς τα έξω να με δείχνουν ως τον μοναδικό μέτοχο ο οποίος όμως είναι αδιάφορος ή ανίκανος και εκ των έσω να μου δημιουργούν προβλήματα προκειμένου να μη μπορώ να παίρνω αποφάσεις. Όλα αυτά στην πλάτη των εργαζομένων».

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, η Χαλυβουργική έχει περιέρθει σε αδιέξοδο, καθώς οι άμεσες και έμμεσες συμμετοχές των παιδιών του στην εταιρεία έχουν «αδρανοποιήσει» την πλειοψηφία των μετοχών της. Μάλιστα, σημειώνει ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να λύσει τα προβλήματα των εργαζομένων.

Περισσότερα στο ethnos.gr


NEWSLETTER