Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 11:00

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που ληστής κλέβει αμάξι 25χρονης στο Παλαιό Φάληρο

Γράφτηκε από την
Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που ληστής κλέβει αμάξι 25χρονης στο Παλαιό Φάληρο

Τη στιγμή που ληστής κλέβει το αυτοκίνητο 25χρονης στο Παλαιό Φάληρο, σέρνοντάς την από πίσω του κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο που μετέδωσε η τηλεόραση του OPEN.

Η μαρτυρία της νεαρής γυναίκας στον τηλεοπτικό σταθμό είναι πραγματικά συγκλονιστική, με την ίδια να περιγράφει την προσπάθειά της να σώσει την περιουσία της από τον ληστή που της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της. Σημειώνεται ότι η 25χρονη μόλις είχε επιστρέψει από νυχτερινή της έξοδο.

Οπως είπε, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 06:00 το πρωί. Είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της και ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με τον αδίστακτο κακοποιό, ο οποίος όπως τόνισε η νεαρή κοπέλα μιλούσε καλά ελληνικά. Υπό την απειλή ενός μαχαιριού, ο δράστης της ζήτησε επιτακτικά τόσο την τσάντα της, όσο και τα κλειδιά του αμαξιού. Σύμφωνα με την περιγραφή της 25χρονης, αρχικά «πάγωσε» αφού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει, ωστόσο γρήγορα επιχείρησε να προστατέψει την περιουσία της. Μάλιστα η 25χρονη προσπάθησε να γραπωθεί από το αμάξι, ωστόσο ο ληστής δεν δίστασε να επιταχύνει και να φύγει από το σημείο, σέρνοντάς την μαζί του καθώς έφευγε.

«Το αμάξι μου. Βοήθεια. Σας παρακαλώ. Σταμάτα το αυτοκίνητο. Σταμάτα. Σταμάτα θα με σκοτώσεις», ακούγεται να φωνάζει η 25χρονη. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV ο δράστης έφευγε με το κλεμμένο ΙΧ προς την λεωφόρο Ποσειδώνος, μέσω της οδού Αιόλου με μεγάλη ταχύτητα. Δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ δεν αποκλείεται να είχε φτάσει στο σημείο με κάποιο συνεργό.

Οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης ή οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στην 25χρονη.

Πηγή: iefimerida


NEWSLETTER