Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 09:21

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/10)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στον Λέοντα η ζωή σου αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα παιχνίδι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Ο βαθμός της ελευθερίας σου βέβαια θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Λέοντα η έμφαση πέφτει στα περιουσιακά και τα του οίκου σου, ενώ είναι πιθανό, είτε να έρθει κόσμος στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «χάι» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, τα πολλά «σούρτα-φέρτα» μπορεί να σου… χαλάσουν την ζαχαρένια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Λέοντα να ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα πολυτελές όσο και διασκεδαστικό περιβάλλον, σε κάθε περίπτωση δε, τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Λέοντα η ημέρα θα έχει αρκετά έξοδα αλλά και έσοδα, με τον ισολογισμό σου να βγαίνει τελικά ισοσκελισμένος, ενώ σε κάθε περίπτωση θα… λάμψεις διά της ικανότητάς σου στο «παζάρεμα»! Επιπλέον μπορεί να βρεις κι ένα πολύτιμο αντικείμενο. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου καθιστά κομβικό τον ρόλο σου στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να γνωρίσεις την… αποθέωση από το κοινό σου, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον στα επιδεικτικά σόου σου, που είναι όλο σκέρτσο αλλά χωρίς ουσία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθεί, τόσο στα εργασιακά σου, όπου η επαφή σου με σημαίνοντα πρόσωπα θα αναδείξει τον επαγγελματισμό σου στην παροχή υπηρεσιών, όσο και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, που… τόσο καλά κατέχεις! Επιπρόσθετα σε αφορούν κι όλα εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και μάλιστα «υψηλών», ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις «μέρισμα» από μια επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα κάποια θέματα που χρονίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις επαφές σου με τον έξω κόσμο, με συνέπεια η ημέρα σου να εμπλουτιστεί με νέες γνωριμίες, μετακινήσεις κι ανταλλαγές απόψεων που θα σε συναρπάσουν. Επιπλέον, ένας ξένος ή μια ξένη τρέφει για σένα μια ιδιαίτερη συμπάθεια και δεν έχεις παρά να επωφεληθείς. Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να διαπραγματευτείς ή να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, ενώ δεν αποκλείεται να ξοδέψεις το… κάτι τι σου για να κρατήσεις ψηλά το πρεστίζ σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά της καλής κοινωνίας, είτε μπαίνοντας σε έναν κύκλο ατόμων που ασχολούνται με κάτι πολύ ιδιαίτερο, που ενδιαφέρει κι εσένα. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μεταβολές στα εργασιακά σου, μην ανησυχείς όμως αφού αν πάρεις «ζεστά» την όλη υπόθεση, η θέση σου θα ενισχυθεί και ο ρόλος σου θα αναβαθμιστεί. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να «την κάνεις κοπάνα», με αφορμή μια μικρή αδιαθεσία και να πας για… σπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes