Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 14:50

Πατέρας Παναγιώτη-Ραφαήλ: Οι δωρεές ήταν από 1 έως και 40.000 ευρώ

Γράφτηκε από την
Πατέρας Παναγιώτη-Ραφαήλ: Οι δωρεές ήταν από 1 έως και 40.000 ευρώ

Την ευγνωμοσύνη του για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση του αναγκαίου ποσού για τη μεταφορά του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ στη Βοστώνη εξέφρασε ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Γλωσσιώτης.

Οπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας, τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι το πρωί της 23ης Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ. Ωστόσο, ο κ. Γλωσσιώτης διέψευσε ότι υπήρξε κατάθεση ύψους 1 εκατ. ευρώ από άγνωστο ιδιώτη. «Τα ποσά που συγκεντρώθηκαν, ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφταναν μέχρι και τις 40.000 ευρώ», σημείωσε.

Εν συνεχεία, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ανέφερε ότι οι κουμπαράδες για τη συγκέντρωση χρημάτων θα είναι ανοιχτοί μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός έχει διαγνωστεί με τη νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας, μια σπάνια νευρομυϊκή ασθένεια, για την οποία θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη γονιδιακή θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης, στις ΗΠΑ.

Πλέον μετά την συγκέντρωση του αναγκαίου ποσού, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ θα μπει σε ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο-ασθενοφόρο για το ταξίδι της ελπίδας.

Πηγή: iefimerida


NEWSLETTER