Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 09:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (4/11)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να σε «πείσουν» να αλλάξεις οπτική, αποκαλύπτοντάς σου έναν διαφορετικό κόσμο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κάπως εξεζητημένο αντικείμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου και μέσα σε αυτό το «νεοπαγές» καθεστώς καλείσαι να ελιχθείς. Να ξέρεις όμως ότι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές, τόσο το… καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία, αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα που θα σε ξεβολέψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα –το δεύτερο αν είσαι κάπου «κολλημένος/η». Αν πάλι είσαι εντελώς βέβαιος/α για κάτι, πρόσεξε μήπως τελικά διαψευστείς, αφού σήμερα τον λόγο έχουν οι εξαιρέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, αγνοώντας βασικές ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα σε είδη που δεν θεωρούνται πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οπότε μην «δένεις» τίποτε. Μακάρι βέβαια να είσαι εσύ που θα αιφνιδιάσεις με τις «εξαντρίκ» επιλογές σου, ενώ όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για να αναδείξεις το… μεγαλείο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να αρχίσουν να συμβαίνουν αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που θα σε ξεβολέψει μεν, αλλά από την άλλη πλευρά θα σου εξάψει το ενδιαφέρον! Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με νέα τεχνολογικά επιτεύγματα που σε εισάγουν στον κόσμο του αύριο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που δεν ανήκουν στον συνήθη κύκλο σου και είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε απλά συμπεριφέρονται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό έχεις να μάθεις, αρκεί να βάλεις στο περιθώριο τις όποιες προκαταλήψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Υδροχόο κάποιος/α μπορεί να προκαλέσει τα «χρηστά ήθη» σου, με πράξεις, που δεν μπορείς να «χωνέψεις» εύκολα, ίσως όμως αξίζει μια προσπάθεια να «μυηθείς» στην διαφορετικότητα και να την κατανοήσεις, αφού αν δεν το πράξεις, εσύ θα χάσεις! Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν μεταβολές κι εκπλήξεις και στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια σειρά από απρόοπτα κι εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο αλλά ούτε και να ανησυχείς, αφού οι εξελίξεις μπορεί να είναι επ’ ωφελεία σου. Ίσως μάλιστα λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα από εκεί που δεν το περιμένεις ή να έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα που θα αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σου και επί το… ευτυχέστερο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή. Επιπλέον, αν έχεις «βάλει στο μάτι» κάτι δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να το αποκτήσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου προσφερθεί μια εναλλακτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Καλείσαι να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να προωθήσεις τις πρωτοποριακές ιδέες σου, ακόμη κι αν όλοι/ες σου λένε να μην το κάνεις στο όνομα μιας υποτιθέμενης «ασφάλειας». Ίσα-ίσα που αν επιδιώξεις την τελευταία, μάλλον θα την χάσεις και στην τελική δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους! Επιπλέον μπορεί να «προκαλέσεις» με την εμφάνισή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν, συνάμα όμως θα φέρουν στο φως όλα εκείνα που έπρεπε να γνωρίζεις για τα προσωπικά σου και όχι μόνον. Ακόμη, μπορεί να δεις ένα παράξενο όσο και διαφωτιστικό όνειρο, ενώ σαν καλλιτέχνης ή δημιουργός μην διστάσεις να ποντάρεις στην διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία σου, αφού σήμερα αυτές είναι που έχουν το «πάνω χέρι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes