Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 12:53

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (14/11)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (14/11)

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις μέσα από δρώμενα καλλιτεχνικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα ή απλά να ονειρευτείς «δραπετεύοντας» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν. Από την άλλη πλευρά, μην πιστεύεις ό,τι σου λένε ή σου υπόσχονται, ενώ τσέκαρε σε ποιον στέλνεις τα μηνύματά σου!

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, επειδή τα λάθη ή οι αφηρημάδες είναι στο πρόγραμμα, όχι όμως απαραίτητα για… κακό, χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα.

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βάζει τους «άλλους» στη ζωή σου και μάλιστα με… γλυκό τρόπο, παρέχοντάς σου ένα ψυχικό «αποκούμπι» στην περίπτωση που ζορίζεσαι. Iσως βέβαια να υπάρξουν και ασάφειες που θα σε… μπερδέψουν, μπορείς όμως κι εσύ να παίξεις την «κολοκυθιά»! Επιπλέον, ενδέχεται να φτάσεις κατά… λάθος σε μια επιτυχία.

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην αποτοξίνωσή σου από τροφές ή συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά σου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα ή θα πάνε ή… δεν θα πάνε από μόνα τους!

 

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να περάσεις όμορφα κοντά σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, σε καλεί όμως και να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και μην πάει ο νους σου μόνο στα υλικά αλλά σε μια εμψύχωση, που θα κάνει και σένα να νιώσεις καλά.

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα «μαγικό» περιβάλλον. Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές τάσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε ποιον βάζεις στον χώρο σου, αφού ένα άτομο θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου ή να σε εξαπατήσει.

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει έναν «ανέμελο» τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από «fake» καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «ξεφύγεις» μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα.

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή κυνηγήσεις μια ουτοπία. Επιπλέον, η διάθεσή σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ό,τι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων επιτήδειων.

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στη ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το πού και πώς θα σε πάει. Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές! Υπάρχουν βέβαια και… πλείστα θεάματα ή ακροάματα, που μπορούν να τέρψουν τις αισθήσεις σου.

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και τη διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, πολλά μπορεί να παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο τη διαίσθησή σου.

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα.

 

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ούτε εσύ, ούτε και οι άλλοι εκφράζετε αντιρρήσεις, προτιμώντας να συντηρήσετε μια ειδυλλιακή εικόνα. Επιπλέον ασχήμιες και ελαττώματα… αποκρύπτονται έντεχνα, αν όμως όλα αυτά φέρνουν την… ειρήνη επί της γης, τότε δεν πειράζει! Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα βγεις χαμένος αν δεν κινηθείς με βάση τη λογική σου αλλά τη διαίσθησή σου.


NEWSLETTER