Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 09:25

Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο (7/8 Δεκεμβρίου)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο (7/8 Δεκεμβρίου)

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να πάρεις πολλές και διαφορετικές πρωτοβουλίες, μην ξανοίγεσαι όμως σε ζητήματα που δεν γνωρίζεις, αφού το πιθανότερο είναι να τα κάνεις θάλασσα. Επιπλέον, αφήνεις στους άλλους μια πολύ μπερδεμένη αίσθηση για το τι πραγματικά θέλεις ή… δεν θέλεις! Με τον Ερμή στο Σκορπιό να κινείται «ασύμβατα», αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα στα οικονομικά σου - όσο για τις αγορές σου, φαίνεται πως το κύριο μέλημά σου δεν είναι να καλύψεις άμεσες ανάγκες, αλλά να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολυτελές.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις και για την υγεία ή τη διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις αποδεδειγμένη ευαισθησία. Στο εργασιακό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την καλή προαίρεσή σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/τη συμφέρουν, δίνοντάς σου την εικόνα ότι όλα είναι OK. Εσύ όμως ψάξε το θέμα, αφού μπορεί να υπάρξουν νομικές συνέπειες. Ο Ερμής απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς δυσάρεστα από τη στάση ή τις επιλογές κάποιου/ας.

 

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Κριό το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε φιλίες και ομάδες, το πιθανότερο όμως είναι να μην πάρεις τελικά αυτό που ζητάς, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης - κι αν υπάρξει θα είναι… για τα πανηγύρια! Ακόμη, ένα πρόσωπο που πιστεύεις και στηρίζεις φαίνεται πως «σου κάνει νερά» ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μην ξοδεύεσαι λοιπόν για αυτό. Ο Ερμής στο Σκορπιό φέρνει ανατροπές ή έκτακτες καταστάσεις στα εργασιακά σου και από πλευράς σου θα πρέπει να είσαι… έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο!

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή ένα κοινωνικό εγχείρημά σου, ωστόσο φαίνεται να «την πατάς» από τους άλλους και τις συνεργασίες σου: Ακόμη κι αν υπάρχουν καλές προθέσεις το πράγμα κάπου θα «κολλήσει». Ο Ερμής στο Σκορπιό αλλάζει τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μέσα από αλήθειες που σοκάρουν αλλά απελευθερώνουν κιόλας. Επιπλέον σου θέτει συνολικά νέες προκλήσεις - και μακάρι να ανταποκρινόσουν με προθυμία σε αυτές, αλλά το πιθανότερο είναι να περιέλθεις σε αμηχανία με τις «τρέλες» κάποιων!

 

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, φαίνεται όμως πως αλλιώς τα θες εσύ κι αλλιώς βγαίνουν. Επιπλέον, η ανάμιξη συγγενών στις υποθέσεις σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, ενώ στις μετακινήσεις σου μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις ή τεχνικά προβλήματα, γι’ αυτό μην παίρνεις και πολύ φόρα! Ο Ερμής στο Σκορπιό σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο χώρο σου, ίσως όμως να σου φέρει και έκτακτες επισκέψεις. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μην παίρνεις τίποτε ως δεδομένο.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει οικονομικά θέματα, πέρα όμως από τις αναγκαίες πληρωμές, με την καταναλωτική «μανία» που απειλεί να σε κυριεύσει, ενδέχεται να καλύψεις πλαστές ανάγκες ή να πετάξεις τα λεφτά σου εδώ κι εκεί. Αν βέβαια κάποιος/α σου ζητήσει δανεικά, κάνε πως… δεν άκουσες! Ο Ερμής στο Σκορπιό σε ωθεί να πειραματιστείς ή να ασχοληθείς με πράγματα για πρώτη φορά, ενώ είναι πιθανό να κάνεις κι ένα έκτακτο όσο και ενδιαφέρον ταξίδι. Από την άλλη βέβαια είναι σκόπιμο να μην κάνεις προγράμματα, αφού όλα θα πάνε… ανάποδα!

 

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή έναν συνεργάτη ή κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα… πράττει! Επιπλέον, καλό είναι να μην εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε μια σύμβαση ή συμφωνία, αφού δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας αξιόπιστης λύσης. Ο Ερμής στον Σκορπιό σού… επιβάλλει να προβείς σε έναν οικονομικό αιφνιδιασμό και να «χτυπήσεις» εκεί που δεν το περιμένει κανείς, αφού αν δεν το πράξεις κινδυνεύεις να βρεθείς εσύ σε αντίστοιχη άβολη θέση!

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μην βιαστείς ωστόσο να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού μπορεί να πρόκειται περί λάθους και τελικά τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Στα εργασιακά σου αναμένονται πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά σίγουρα υπάρχουν θέματα που απαιτούν μια λύση «εδώ και τώρα», έστω κι αν κάποιος/α πληρώσει τα σπασμένα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε μια αλλαγή ρότας στις επιλογές σου, κάτι που σίγουρα θα εκπλήξει θετικά ή… αρνητικά τους άλλους - ας μην σε έπαιρναν όμως ως δεδομένο/η.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να πάρεις πιο ζεστά μια προσωπική σου υπόθεση, βασισμένος/η όμως σε λανθασμένα ή παραπλανητικά στοιχεία - και τελικά άλλο νομίζεις κι άλλα γίνονται! Επιπλέον, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου θυμίζουν ασανσέρ με τις χαρές και τις λύπες να εναλλάσσονται, σίγουρα όμως θα προβληματιστείς από τη στάση ή τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. ΟΕρμής στο Σκορπιό σε παραπέμπει σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σε κάνει να πέσεις από τα σύννεφα!

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και το νοικοκυριό σου, θα πρέπει ωστόσο να συνδυάσεις τη λειτουργικότητα με την κάλυψη απαιτήσεων των άλλων, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε βάλουν σε παραπάνω κόπο, ενώ αν βρεθείς σε «ξένο» περιβάλλον, σίγουρα θα υπάρξουν εντάσεις που θα σε ταράξουν. Ο Ερμής στο Σκορπιό θα σου φέρει νέους και… αλλιώτικους φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα μάλλον εξεζητημένο αντικείμενο.

 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να προκύψουν ποικίλα περιστατικά στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου - ωστόσο οι συνεννοήσεις σου θα είναι δύσκολες, αφού άλλα λέγονται κι άλλα εννοούνται. Επιπλέον ενδέχεται να σου προκύψουν τεχνικά προβλήματα. Ο Ερμής στο Σκορπιό σού αλλάζει τα… προγράμματα, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτε. Σίγουρα όμως μια έκπληξη ή ανατροπή θα σου αρέσει πολύ, έστω κι αν διακυβεύονται κάποιες ισορροπίες. Εξάλλου η ελευθερία σου μπαίνει πάνω απ’ όλα!

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, όχι τόσο για να κερδίσεις όσο κυρίως για να αποτρέψεις εξελίξεις που θίγουν τα κεκτημένα σου, αφού κάθε συναλλαγή σου εμπερικλείει τον κίνδυνο μιας εξαπάτησης. Επιπλέον, μην αρχίσεις να ξοδεύεις στα κουτουρού. Ο Ερμής στο Σκορπιό σού ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες, στα απλά και καθημερινά ζητήματα όμως είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές που θα σε δυσαρεστήσουν Κατά τα άλλα μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη εξέλιξη σε μια νομική υπόθεσή σου, αλλά κι ένα έκτακτο ταξίδι.


NEWSLETTER