Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 19:10

Διαγωνισμό φωτογραφίας για μαθητές Δημοτικού στα εκπαιδευτήρια Μπουγά

Γράφτηκε από την

Διαγωνισμό φωτογραφίας για μαθητές δημοτικού διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά σε συνεργασία με την αθηναϊκή εταιρεία «Greek Lomography Society» και το καλαματιανό βιβλιοπωλείο «Bookmark», ενόψει των Βιβλιοδρομιών 2020.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Στιγμές βιβλίων» και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Μεσσηνίας. Οι μαθητές καλούνται να πάρουν τη φωτογραφική τους μηχανή και να φωτογραφίσουν βιβλία σε χέρια αγαπημένων προσώπων. Επίσης, αγαπημένα βιβλία σε μοναδικά τοπία ή τον εαυτό τους διαβάζοντας σε ένα πάρκο, σε μια παραλία, σε ένα βουνό, σε έναν δρόμο ή ακόμα και στο σπίτι τους. Εναλλακτικά, οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φωτογραφίσουν βιβλία σε βιβλιοπωλεία, σε περίπτερα, σε πεζοδρόμια, σε κάποιο μέρος που νομίζουν ότι το βιβλίο έχει κάτι να τους πει...

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν δώρα από την εταιρία «Greek Lomography Society» και το βιβλιοπωλείο «Bookmark». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις φωτογραφίες τους ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: em@bougas-school.gr, gpoulopoulou@bougas-school.gr, vivliodromies@bougas-school.gr, μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Στις 8 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. θα βραβευτούν οι νικητές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επικοινωνεί με τη Γεωργία Πουλοπούλου στα τηλ. 6970-801858 και 27210 92022, στα email: em@bougas-school.gr, gpoulopoulou@bougas-school.gr και vivliodromies@bougas-school.gr.