Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 15:01

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη δύο νεαρών που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ

Γράφτηκε από την
Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη δύο νεαρών που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ

Δύο νεαροί αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, «παρά τη σθεναρή αντίστασή τους», σύμφωνα με την αστυνομία, καθώς εντοπίστηκαν να κινούνται με κλεμμένο όχημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο εικοσάχρονοι, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα. Το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην κίνηση, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Δημητρίου Γούναρη κι οι φερόμενοι ως δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή.

Ωστόσο, αστυνομικοί κατάφεραν και τους ακινητοποίησαν και κατέσχεσαν έναν σουγιά, διαρρηκτικά εργαλεία κι ένα κλεμμένο δελτίο ταυτότητας. Οι νεαροί, όπως προέκυψε, είχαν διαρρήξει νωρίτερα τρία οχήματα, από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Κατά τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών στην πόλη, συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, άλλα 11 άτομα, με στόχο την αποτροπή κλοπών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER