Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 21:15

Ανακαλύψτε το σαλόνι που θα κάνει το σπίτι σας να ξεχωρίζει

Γράφτηκε από την

 

Η επιθυμία για ανανέωση στο σπίτι είναι συνώνυμη με αλλαγή ψυχολογίας και διάθεσης!

Για να οργανώσετε αυτήν την αλλαγή, πρέπει να έχετε τον καλύτερο σύμμαχο δίπλα σας. Δηλαδή ένα κατάστημα που θα σας προσφέρει πολλά σχέδια σε καναπέδες και θα καλύψει κάθε σας απαίτηση.

Η εταιρεία ALFA Saloni design είναι από τις καλύτερες επιλογές σας, ώστε να μπορέσετε να αγοράσετε σαλόνια σε πολύ καλές τιμές και προσφορές. Οι γωνιακοί καναπέδες της μεγάλης ποικιλίας, είναι πολύ μοντέρνοι και τοποθετούνται πανεύκολα σε μία γωνιά του καθιστικού.

Ο γωνιακός καναπές Boheme βρίσκεται σε μία απόχρωση passepartout που θα χρωματίζει για χρόνια το σαλόνι σας, ενώ εσείς μπορείτε να αλλάζετε χωρίς περιορισμούς την διακόσμηση γύρω του. Οι μοντέρνες προδιαγραφές του, τα άνετα καθίσματα και το συνολικό design του, είναι στοιχεία που συνωμοτούν στην επιτυχία του.

Καπιτονέ σαλόνια

Τα καπιτονέ σαλόνια, όπως το Calisti, μπορεί να χαρακτηρίζονται κλασικά, αλλά είναι πολύ λειτουργικά σε οποιαδήποτε διακόσμηση κι να τα εντάξετε.

Ναι στις πολυθρόνες

Οι πολυθρόνες είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος, να γεμίσετε το κενό δίπλα σε έναν καναπέ, χωρίς να «κλείσετε» εντελώς τον χώρο. Έτσι το σαλόνι σας αφενός ολοκληρώνεται και αφετέρου συνεχίσει να είναι πρακτικό με παραπάνω χωρητικότητα.

Τα έπιπλα Αθανασίου θα τα βρείτε σε πολλές εκθέσεις ανά την Ελλάδα. Δείγματα επίπλων μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας, για να έχετε υπόψιν σας τα σχέδια και το στυλ των επίπλων.

Το φυσικό τους κατάστημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και μπορείτε να το επισκεφθείτε ώρες καταστήματος.

Περισσότερα θα βρείτε στο Alfa Saloni Athanasiou.