Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 18:27

2+1 καθημερινές τσάντες για τον άνδρα και την γυναίκα

Γράφτηκε από την

 

Το look σας ολοκληρώνεται με μία τσάντα, η οποία εκτός από αποθηκευτικό χώρο για τα απαραίτητα αντικείμενά σας προσφέρει και στυλ.

Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, μπορείτε να βρείτε πολλά όμορφα σχέδια και επώνυμα brands μέσα από το BAG Stories, το ηλεκτρονικό κατάστημα που σας προσφέρει συμφέρουσες τιμές και δωρεάν μεταφορικά.

Για τους άνδρες… ανδρικά τσαντάκια Bric's

Το μαύρο δερμάτινο τσαντάκι Bric’s είναι στη διάθεσή σας με ένα κλικ. Η νέα επαγγελματική σειρά Torino είναι 100% δερμάτινη και σχεδιάστηκε με μοναδικό γνώμονα την πρακτικότητα και την λειτουργικότητα. Διαθέτει θύρα USB και έχει εργονομικούς ιμάντες με χερούλι. Εσωτερικά διαθέτει θήκη για το λάπτοπ σας και τσέπη και ειδικές θήκες για χρεωστικές. Διαθέτει και κρυφή τσέπη στην πλάτη για να το μεταφέρετε με άνεση με ροδάκια. Βρείτε την τσάντα από εδώ.

Backpack μαύρο γυναικείο

Ό,τι χρειάζονται οι γυναίκες για να είναι μοντέρνες και άνετες όλη την ημέρα. Η Kipling τσάντα πλάτης φοριέται από κάθε στυλ γυναίκας και ταιριάζει με κάθε ρούχο. Extra βολική τσάντα που μπορεί να γίνει η καλύτερη επιλογή σας για κάθε μέρα. Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και γυναικείες τσάντες ώμου σε όλα τα χρώματα και σε μεγάλα brands.

Μία από τις πιο κλασικές τσάντες που μπορείτε να φορέσετε είναι η μπλε Polo, από τη νέα σειρά Jones της US Polo Assn. Η σαγρέ υφή είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, ενώ η χωρητικότητά της είναι πολύ βολική για κάθε γυναίκα που θέλει να μεταφέρει τα προσωπικά της είδη εύκολα και γρήγορα. Άμεση αποστολή της τσάντας με ένα κλικ.

Δείτε την μεγάλη ποικιλία από γυναικείες και ανδρικές τσάντες της μεγάλης ποικιλίας Bag Stories.