Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 20:13

Ερωτηματικά δημιουργεί η διάρρηξη στα γραφεία της εφημερίδας "Κοινωνική" του Πειραιά

Γράφτηκε από την
Ερωτηματικά δημιουργεί η διάρρηξη στα γραφεία της εφημερίδας "Κοινωνική" του Πειραιά

Στόχος διαρρηκτών έγιναν το Σαββατοκύριακο τα γραφεία της εφημερίδας "Κοινωνική" στον Πειραιά

Όπως σημειώνει από την ιστοσελίδα της η "Κοινωνική", ο δράστης ή οι δράστες, ενήργησαν "στοχευμένα", σπάζοντας αρχικά την πόρτα της διοίκησης, εισβάλλοντας στο γραφείο του εκδότη Απόστολου Καραμπερόπουλου.

Άνοιξαν συρτάρια και ντουλάπια, έκλεψαν σκληρό δίσκο με δημοσιογραφικό υλικό, αναζήτησαν έγγραφα και ανακάτεψαν φακέλους με σημαντικά στοιχεία από τα τελευταία ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ακολούθησε δεύτερη "εισβολή" στο χώρο του δημοσιογραφικού τμήματος (σε κανένα άλλο γραφείο του ορόφου).

Ήδη, γίνονται έρευνες και εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις, καθώς και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Να σημειωθεί, ότι το τελευταίο διάστημα η "Κοινωνική" είχε  προχωρήσει σε αποκαλύψεις για μια σειρά θεμάτων από το χώρο της ναυτιλίας, αλλά και στοιχεία για διαγωνισμούς και μισθώσεις χώρων στον ΟΛΠ. Επιπλέον, προσφάτως, "ξεσήκωσε" τον κλάδο των ταξί αναδεικνύοντας "εσωτερικά θέματα", ενώ και τα αυτοδιοικητικά ρεπορτάζ μας, "ταρακούνησαν" καρέκλες.

Σε δηλώσεις του για την επίθεση ο κ. Καραμπερόπουλος, είπε: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα κίνητρα των δραστών, ούτε να επιχειρήσω κάποια “σύνδεση” γεγονότων. Όμως, ο τρόπος και οι κινήσεις των δραστών με βάζουν σε υποψίες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα, στην Ασφάλεια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, που ανέλαβε την υπόθεση. Θα αφήσουμε την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της. Ωστόσο, θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα σε πιθανούς “υποκινητές” αυτού του χτυπήματος. Δεν μας πτοούν, μας πεισμώνουν! Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι διασφαλισμένα και προστατευμένα. Οι φάκελοι που ξεσήκωσαν περιείχαν μόνο αντίγραφα. Τα υπόλοιπα, εν καιρώ…"


NEWSLETTER