Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 12:00

Κρήτη: Οικογένεια εξέδιδε καθημερινά 25χρονη στο Ηράκλειο

Γράφτηκε από την
Κρήτη: Οικογένεια εξέδιδε καθημερινά 25χρονη στο Ηράκλειο

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου που αφορά μια 25χρονη γυναίκα την οποία ανάγκαζαν να εκδίδεται καθημερινά, αφού την κρατούσαν με τη βία κλεισμένη σε σπίτι στο νησί.

Ως εμπλεκόμενοι -και μάλιστα προφυλακισμένοι- φέρονται ένας 35χρονος Βούλγαρος συμπατριώτης της, η μητέρα και η αδερφή του. Επίσης, εμπλέκεται και ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive, για την απελευθέρωση της 25χρονης κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου μετά από σήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών, η 25χρονη και ο 35χρονος είχαν γνωριστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νεαρή η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα -είχε φτάσει στο σημείο ακόμα και να επαιτεί- πίστεψε τα όσα της έλεγε ο 35χρονος και τον ακολούθησε δίχως να γνωρίζει τι την περιμένει.

Στην κατάθεσή της υποστήριζε ότι την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με πολλούς άνδρες και όταν αντιδρούσε, την χτυπούσαν οικογενειακώς.

Από την άλλη, 35χρονος κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν την εξανάγκασε να εκδίδεται και ότι το έκανε με τη δική της θέληση, ενώ η μητέρα και η αδερφή του αρνούνται κάθε εμπλοκή.


NEWSLETTER