Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 10:22

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 29/1

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σού φέρνει μια κρυφή στήριξη από ένα πρόσωπο που σε βλέπει και ερωτικά. Κι εσύ όμως μπορείς να βοηθήσεις κάποιον/α που… συμπαθείς, στα πλαίσια μιας «γλυκιάς συνωμοσίας»! Επιπλέον είναι πιθανό να τύχεις διευκολύνσεων στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια.Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί την καριέρα σου, με ένα «ισχυρό πρόσωπο» να σου απονέμει τα εύσημα ή απλά να σε προωθεί.

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σού φέρνει μια νέα γνωριμία, που σίγουρα μπορείς να «χρησιμοποιήσεις» για να διεκπεραιωθεί ευκολότερα μια υπόθεσή σου. Φρόντισε μόνο να αρπάξεις άμεσα την ευκαιρία σου, αφού… αύριο είναι μια άλλη μέρα! Ο Δίας στον Αιγόκερω σου υπόσχεται μια έξοδο ή ακόμη κι ένα ταξίδι με ποικίλα «τυχερά».Τις πιο σοβαρές υποθέσεις που σε απασχολούν, καλύτερα να τις βάλεις στο περιθώριο.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει τύχη και σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/ή στους κύκλους που συχνάζεις, αλλά και σε πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα. Κι επειδή η κοινωνική σου ζωή θα σου προσθέσει «πόντους», δεν έχεις παρά να εξέλθεις ή να καλέσεις κόσμο. Επιπλέον, ευνοείσαι ως προς την απόκτηση αξεσουάρ ομορφιάς. Ο Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλει και σε άλλα «τυχερά» στον οικονομικό τομέα, οπότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την τύχη σου.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να βγεις από το καβούκι σου και να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού εκεί κρύβονται οι χαρές για σένα! Αν κάνεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση σε περιμένουν καλές ειδήσεις αλλά και θετικοί σχολιασμοί που θα σου ανεβάσουν το ηθικό. Ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνει μία τουλάχιστον πρόταση συνεργασίας -με την ευρεία έννοια- ενώ σε ευνοεί και σε προσωπικά θέματα.

 

Λέων

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, ας μην πάει όμως το μυαλό σου μόνον σε «επενδύσεις». Τα... τυχερά έχουν τον πρώτο λόγο και θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις πόσο εύκολα βγαίνει μερικές φορές το χρήμα! Ισως να αποκτήσεις και κάτι που θα σε κάνει υπερήφανο/η. Βέβαια καλό είναι να μην ξοδέψεις μονομιάς ό,τι κερδίσεις, υπερβάλλοντας σε γενναιοδωρία! Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη απέναντί σου είναι στις… πολύ καλές της και ίσως «ισοφαρίσεις» κάποιες απογοητεύσεις των προηγούμενων ημερών: πρωτίστως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά φαίνεται να έχεις γενικότερη τύχη. Μιλάμε βέβαια για μια ποσοτική βελτίωση κι όχι κατ’ ανάγκη «ποιοτική» αλλά... χρειάζονται κι αυτά! Ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί να διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς μια χαρά με αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις τα δύσκολα στην άκρη και να… πιάσεις τα εύκολα, ξεκινώντας ίσως από την απόλαυση υπηρεσιών ευεξίας. Οι σοβαρές εργασίες σου φαίνεται να πηγαίνουν... μόνες τους! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet που θα είναι το «γούρι» σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω, ευνοεί επεκτάσεις στη δουλειά αλλά και το σπίτι σου – ενώ ίσως υπάρξουν χαρούμενες εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει χαρές και πανηγύρια στη ζωή σου, τις οποίες θα ζήσεις στην εντέλεια αν βγάλεις από το μυαλό σου καθετί «μαύρο» ή «καχύποπτο». Μερικές φορές τα πράγματα είναι όπως φαίνονται, και οι «δεύτερες σκέψεις» απλά σε ξεστρατίζουν από το δρόμο της χαράς. Ο Δίας στον Αιγόκερω, εκτός από ταξίδια κι εκδρομές, σου φέρνει ένα μέσο που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα και τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει χαρά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξεις το σπίτι σου σε κόσμο ζώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα. Αλλά κι αλλού να βρεθείς, καλά θα περάσεις. Ευνοείται η απόκτηση ειδών οικιακής χρήσης, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς και από την εξέλιξη ενός περιουσιακού ζητήματος. Ο Δίας στον Αιγόκερω πριμοδοτεί την τύχη σου και ίσως αποκτήσεις κάτι που θες ή να «αβγατίσεις» τα χρήματά σου.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να υπερβείς τις συνήθεις επιφυλάξεις σου απέναντι σε οτιδήποτε σου φαντάζει ως «ελαφρότητα» και να χαρείς όσα σου προσφέρονται και ζεις στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον ευνοούνται οι εκδρομές και οι ψυχαγωγικές έξοδοι. Αλλά και ο Δίας στο ζώδιό σου… επιμένει πως μερικά πράγματα γίνονται με τον εύκολο τρόπο και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις μερικά από τα πλεονεκτήματά σου.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, διαλύοντας κάθε απαισιόδοξη σκέψη αναφορικά με το παρόν τους. Αυτό, πέρα από την άνεση κινήσεων που θα σου δώσει, θα σου επιτρέψει να ξοδέψεις το κάτι παραπάνω προκειμένου να κάνεις το κομμάτι σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω σου έχει φυλαγμένες κάποιες… κρυφές χαρές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου: μια αύξηση ή άλλες διευκολύνσεις.

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά τον πιο τυχερό άνθρωπο της ημέρας... και πολλά θα πάνε καλύτερα από το αναμενόμενο. Η γοητευτική παρουσία σου γίνεται το κλειδί μιας επιτυχίας - καλό είναι όμως να την εξαργυρώσεις άμεσα, αφού αν αρκεστείς σε υποσχέσεις ίσως μείνεις με τη γλύκα! Ο Δίας στον Αιγόκερω διευρύνει τον κύκλο σου με σημαίνοντα πρόσωπα, και ίσως κάποιο από αυτά να μεσολαβήσει για να λυθεί κάθε πρόβλημά σου.