Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 17:27

Διεθνείς μεταφορές με την σφραγίδα της καλύτερης εταιρείας

Γράφτηκε από την
Διεθνείς μεταφορές με την σφραγίδα της καλύτερης εταιρείας

 

Οι διεθνείς μεταφορές είναι μία πολύ δημοφιλής υπηρεσία, που πλέον είναι οικονομικά προσιτή και μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη είτε ιδιώτη, είτε επαγγελματία.

Με αρκετούς παράγοντες να διαμορφώνουν το κόστος, μπορείτε να βρείτε το πακέτο μεταφοράς που προσαρμόζεται στις δυνατότητές σας, καθορίζοντας εσείς οι ίδιοι το κόστος.

Η απόσταση είναι το σημαντικότερο στοιχείο που καθορίζει το κόστος, σε ό,τι αφορά μία μετακόμιση στο εξωτερικό. Αναλόγως τις ημέρες που θα βρίσκεται καθ’ οδόν το φορτίο, υπολογίζεται και το κόστος. Για παράδειγμα διαφέρει η μεταφορά, όταν πρόκειται να γίνει σε άλλη ήπειρο και δεν γίνεται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εταιρεία Gac είναι δίπλα σας σε κάθε μεταφορά μεγάλου και μικρού φορτίου, με κάθε τρόπο μετακίνησης. Οι τρόποι μετακίνησης διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και το πόσο γρήγορα θέλετε να φτάσει το φορτίο στον προορισμό του.

Αεροπορικές μεταφορές

Οι αεροπορικές μεταφορές είναι οι πιο συνηθισμένες, λόγω της ταχύτητας και της ασφάλειας που προσφέρουν. Ωστόσο είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα φορτία! Οι μεταφορά με αεροπλάνο, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί.

Υπόλοιπες μεταφορές

Η εισαγωγή-εξαγωγή container μέσω θαλάσσης για παράδειγμα είναι ο μοναδικός τρόπος μεταφοράς container, που σας εξυπηρετεί. Οι μεταφορές είναι διαθέσιμες σε μεγάλα οικονομικά κέντρα- λιμάνια της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Με την Greek Air Cargo, υπάρχει επίβλεψη σε κάθε στάδιο μεταφοράς και το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να μπορείτε να συνομιλείτε και να λαμβάνετε γνώση σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταφορά σας.

Άμεσα, γρήγορα και υπεύθυνα διεθνείς μεταφορές από την GAC - βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε για τις μεταφορές, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.


NEWSLETTER