Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 17:24

"Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήταν θαύμα": Η σύζυγός του Βασίλη Χήτου περιγράφει το τροχαίο ατύχημα

Γράφτηκε από την
"Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήταν θαύμα": Η σύζυγός του Βασίλη Χήτου περιγράφει το τροχαίο ατύχημα

"Σκάει το λάστιχο, φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε ανάποδα περίπου 20 μέτρα" λέει συγκλονισμένη σε συνέντευξή της η σύζυγος του επιχειρηματία Βασίλη Χήτου μετά το ατύχημα στην Ιονία Οδό.

Τις στιγμές αγωνίας του τροχαίου ατυχήματος του επιχειρηματία Βασίλη Χήτου, ιδιοκτήτη της εταίρας Ζαγόρι, περιέγραψε σε συνέντευξή της η σύζυγός του που βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο.

Όπως είπε τον ΣΚΑΪ η Καρολίνα Ντε Σόουζα, την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν στο 80o χιλιόμετρο της Αντιρρίου – Ιωαννίνων της Ιόνιας Οδού, «ξαφνικά σκάει το λάστιχο, φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε ανάποδα περίπου 20 μέτρα, στον κάτω δρόμο. Αυτό που με φόβισε ήταν ότι έτρεχε βενζίνη συνέχεια… Είπα αφού δεν πέθανα τώρα. Ευτυχώς η αστυνομικός που μου μίλαγε μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου με ηρέμησε και μου είπε τι πρέπει να κάνω. Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Μετά βγήκαμε ήρθε και η αστυνομία. Πήγαμε στο νοσοκομείο Αγρινίου και ευτυχώς όλα καλά».

Συνέχισε λέγοντας πως το αυτοκίνητο έκανε δυο τούμπες μέχρι να πέσει στο έδαφος. “Την ώρα που πέφταμε νόμιζα ότι θα πεθάνω και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια λακούβα, ήταν σαν κάποιο χέρι , το χέρι του θεού να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα θαύμα. Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα”.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER