Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 20:57

Διεκόπη εκδήλωση του Βορίδη στη Βέροια λόγω... ΠΑΟΚ - Φυγαδεύτηκε ο υπουργός

Γράφτηκε από την
Διεκόπη εκδήλωση του Βορίδη στη Βέροια λόγω... ΠΑΟΚ - Φυγαδεύτηκε ο υπουργός

Οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν πορεία στην πόλη και φώναξαν συνθήματα κατά του Αυγενάκη και της κυβέρνησης.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα λόγω της εισήγησης-έκτρωμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ομάδας. Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι του Δικεφάλου προέβησαν σε μια ακόμη διαμαρτυρία, τούτη τη φορά στη Βέροια, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη με τοπικούς φορείς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr, λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου (1/2), έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας συγκεντρώθηκαν δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.

Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία που υπήρχε στο χώρο καθώς ουσιαστικά οι φίλοι του Δικεφάλου περιορίστηκαν, ο υπουργός αποχώρησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η σύσκεψη να διακοπεί οριστικά. Στη συνέχεια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρόμενοι έντονα για τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα τους.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER