Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 11:52

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε

Γράφτηκε από την
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε η οποία συνέβη χθες από μέλη του Ρουβίκωνα.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε:

«Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».

Αντιστοίχως και η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου 'Αρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο twitter, δήλωσε για την επίθεση:

«Η επιδρομή κατά της οικίας του @ArisPortosalte είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν είναι επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου μόνο, αλλά και επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στο δημόσιο λόγο», σημειώνει ο κ. Δένδιας.

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει:

"Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε; Αποκλείεται, αδύνατον. Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης - όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά - θα τα «είχε τελειώσει τα γκρουπούσκουλα» από τις 8 Ιουλίου! Σε κάθε περίπτωση και σοβαρολογώντας, εμείς για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές".

Τέλος ανακοίνωση εξέδωσε και η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»:

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε! Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση που είναι ανίκανη να επιβάλλει την τάξη στην χώρα πατάσσοντας την ανομία!"

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


NEWSLETTER