Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 11:12

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 14/2

Γράφτηκε από την
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 14/2

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή πράξη μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο, χωρίς να δώσεις στόχο. Επιπλέον αν έχεις κάποια εκκρεμή υπόθεση στα εργασιακά σου, θα λυθεί με ανάλογο τρόπο. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να γοητεύσεις τα πλήθη.

 

Ταύρος

Ο Ερμής στους Ιχθύς σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και μάλιστα με άτομα που είναι «στα μέσα και στα έξω», ενώ μπορεί να ωφεληθείς από φίλους ή τη συμμετοχή σου σε έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα, γύρω από προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις σου.

 

Δίδυμοι

Η καλή επικοινωνία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου κι επειδή απλά «το ’χεις», δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ! Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να «δέσεις» τις φιλοδοξίες σου με την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ συμβάλλει τα μέγιστα ως προς την αναγνώριση του έργου σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε μια τιμητική διάκριση.

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στους Ιχθύς σου ανοίγει διαύλους επικοινωνίας και «πόρτες» στο εξωτερικό, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Επιπλέον προωθείται υπέρ σου ένα θέμα σπουδών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα.

 

Λέων

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να αναζητήσεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που απευθύνεται στο εξωτερικό ή έχει σχέση με τις σπουδές σου. Επιπλέον, το εισόδημά σου μπορεί να ενισχυθεί εμμέσως και από μια ρύθμιση ή νομική απόφαση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα μέσα από ποικίλες συναναστροφές.

 

Παρθένος

Ο Ερμής απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς τα εύσημα (κοινωνικά αλλά και οικονομικά) ύστερα από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει να νιώθεις πλήρης σε χρήματα και αισθήματα.

 

Ζυγός

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στη δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να διαφημιστείς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεσολαβήσεις σε μια σημαντική υπόθεση, κερδίζοντας την εκτίμηση των δύο πλευρών. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου.

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να επισφραγίσει τη διάκριση ή την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου, ευνοεί όμως κι εσένα σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Επιπλέον, μπορείς να συνδυάσεις χόμπι και εργασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου.

 

Τοξότης

Ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει μια γόνιμη κινητικότητα στις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια μίσθωση ή ρύθμιση. Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και να μεταβείς εσύ σε μια διαφορετική «έδρα», στα πλαίσια μιας γιορτής. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει τύχη και έξτρα κέρδη παντού.

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αφού θα βρεις τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις εργαλεία ή εξοπλισμό, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κι άλλες εναλλακτικές ως προς τα έσοδά σου ή να βρεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αρκεί κι εσύ να δημοσιοποιήσεις το θέμα σου. Ισως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση που θα βελτιώσει αισθητά τις αποδοχές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις σου.

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καθιστά καταλυτικό παράγοντα στο να διευθετηθούν μια σειρά από υποθέσεις, όπου το πρώτο ζητούμενο είναι η συνεννόηση μεταξύ «αντιμαχόμενων» πλευρών. Επιπλέον και πέρα από τις διαμεσολαβήσεις, η ημέρα έχει για σένα έναν ταξιδιάρικο χαρακτήρα κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, είναι πιθανό να βρεθείς… οπουδήποτε!

 


NEWSLETTER