Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 10:39

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 19/2

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση και τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων, που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο στη ζωή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία που δεν «έπιασε». Ο Aρης στον Αιγόκερω μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξαιτίας δικών σου λαθών όσο κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου.

 

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ές από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου. Από την άλλη, ένα πρόσωπο που εκτιμάς απομακρύνεται από σένα, ενώ μια τρέχουσα συλλογική δράση σου πάει πίσω. Ο Aρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «ξεκοκαλίσεις» ένα γνωστικό αντικείμενο, όσον αφορά όμως τις επαφές και τις μετακινήσεις σου δημιουργεί κινδύνους.

 

Δίδυμοι

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις ή να διαπραγματευτείς ξανά τη θέση και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εναλλακτικές σου. Ο Aρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει οικονομικές ανάγκες. Πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα μιας αυθαίρετης ή παράνομης πράξης.

 

Καρκίνος

Ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις σε επαφές - μετακινήσεις. Παράλληλα ο Aρης απέναντί σου τείνει να διακόψει μια σχέση ή συνεργασία, ίσως υπό το βάρος εξελίξεων που δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

 

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος.Ισως μάλιστα να υπάρξει και μια επιστροφή χρημάτων ή οφέλη από ρύθμιση χρεών. Από την άλλη όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί. Αν αγοράσεις κάτι, φρόντισε να έχεις δικαίωμα αλλαγής. Ο Aρης στον Αιγόκερω φέρνει διεκδικήσεις στα εργασιακά σου. Μπορεί ακόμη να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ όσο και περαστικό θέμα υγείας.

 

Παρθένος

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία μπορεί να μπει «στον πάγο» μέχρι να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της. Από την άλλη, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται να καλύψει όλα όσα χρειάζεσαι και καταφτάνει την κατάλληλη στιγμή! Ο Aρης στον Αιγόκερω δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με ζητούμενο την άμεση κάλυψη υλικών, συναισθηματικών και... σωματικών αναγκών.

 

Ζυγός

Αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξαιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό για να γίνει η δουλειά σου ή απλά να περιμένεις. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς δεν προσφέρεται για επεμβάσεις ή δραστικές θεραπείες, παρά μόνο στην περίπτωση διόρθωσης ενός παλιού λάθους. Ο Aρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί επείγουσες εργασίες στον χώρο σου, ίσως όμως να ενοχληθείς από τις παρεμβάσεις διαφόρων...

 

Σκορπιός

Μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου. Ακόμη, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς είναι πιθανό να ξανασμίξεις με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά και να βρεθείς σε φάση αναμονής σε μια τρέχουσα σχέση σου. Ο Aρης στον Αιγόκερω εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, θα σου έρθει όμως πολύ πιο… βολικά αν επικεντρωθείς σε διαβάσματα ή μελέτες.

 

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς φέρνει νέα δεδομένα στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση είτε για την έλευση φιλοξενούμενων. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα, κατά τα άλλα όμως αναμένεται να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο. Ο Aρης στον Αιγόκερω φέρνει οικονομικές διεκδικήσεις. Και για να μην βρεθείς σε θέση άμυνας, διεκδίκησε όσα σου αναλογούν.

 

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να φρεσκάρεις δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται, αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές για να ξεπεράσεις εμπόδια.Μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό που έχεις να δεις καιρό. Ο Aρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο δραστήριο και σεξουαλικό/ή, αλλά και στόχο συμφερόντων και «αντιφρονούντων». Αν δεις πως... δεν σε παίρνει, άσε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και φέρσου ευέλικτα.

 

Υδροχόος

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να τρέξεις για τη διεκπεραίωσή του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη όμως ίσως βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Ο Aρης στον Αιγόκερω φέρνει αποκαλύψεις για τη δράση κάποιων «κακών», ενώ θέματα υγείας ή διατροφής δεν παίρνουν αναβολή.

 

Ιχθύες

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, καλείσαι να επαναλάβεις προσπάθειες και διαδικασίες, αφού το πιθανότερο είναι να μη σου βγουν με τη μία. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ό,τι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις κενά σε υποθέσεις του παρελθόντος. Ο Aρης στον Αιγόκερω ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να «στρατευθείς» σε μια συλλογική προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν κόντρες και διαφωνίες.