Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 15:28

Γλυφάδα: Σε γνωστό όνομα της αθηναϊκής κοινωνίας ανήκει η πολυτελής Corvette

Γράφτηκε από την
Γλυφάδα: Σε γνωστό όνομα της αθηναϊκής κοινωνίας ανήκει η πολυτελής Corvette

Το όχημα σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο κάτοχος.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., με ταυτόχρονη κινητοποίηση και του Δήμου Γλυφάδας, για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που τα ξημερώματα της Τετάρτης ενεπλάκη με τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Οι αστυνομικοί, λόγω των πινακίδων κυκλοφορίας, έχουν εντοπίσει τον κάτοχο της υπερπολυτελούς Corvette που με ιλιγγιώδη ταχύτητα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα και άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

Από την ταυτοποίηση της πινακίδας κυκλοφορίας, προκύπτει ότι κάτοχος είναι άτομο που ανήκει στην αθηναϊκή ελίτ -όχι επιχειρηματίας-. Το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο κάτοχος της Corvette ήταν και ο οδηγός, γι’ αυτό και οι Αρχές είναι πολύ προσεκτικές στην πληροφόρηση που δίνουν.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό, με τα δύο άτομα να διαφεύγουν πεζά από το σημείο της σύγκρουσης. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER