Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 15:20

Τρίκαλα: Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που αγνοούνταν στο Ληθαίο ποταμό

Γράφτηκε από την

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι η ηλικιωμένη που αγνοούνταν από χθες, στον Ληθαίο ποταμό, μετά από συντονισμένες ενέργειες δυνάμεων της ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων, Ευάγγελος Τσιορλίδας.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv10.gr η 80χρονη είχε φύγει από το σπίτι της περίπου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Απριλίου. Καθώς η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε, η οικογένειά της ανησύχησε και ξεκίνησαν να την ψάχνουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα, η ηλικιωμένη γυναίκα πληροφορήθηκε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και φέρεται να δήλωσε στους στενούς της συγγενείς πως θα δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι. Κάτι που τους οδήγησε αμέσως κατά μήκος του ποταμιού, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εντοπίσουν κάτω από τη γέφυρα ρούχα που ανήκαν στην ηλικιωμένη καθώς και το μπαστούνι που χρησιμοποιούσε για τον καθημερινό της περίπατο.