Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 15:26

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Ξάνθη - Προβλήματα στην πόλη από την κακοκαιρία (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Ξάνθη - Προβλήματα στην πόλη από την κακοκαιρία (Βίντεο)

Ξαφνική και ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ξάνθη, με το σκηνικό του καιρού να παραμένει άστατο σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Αναλυτικότερα, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί οι ουρανοί «άνοιξαν» στην Ξάνθη με μεγάλο όγκο νερού να πέφτει στην περιοχή. Μάλιστα στιγμές αργότερα η κακοκαιρία προκάλεσε χαλαζόπτωση ντύνοντας στα... λευκά δρόμους και γειτονιές της πόλης.

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα xanthinea.gr στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης Πετεινού η χαλαζόπτωση ήταν τόσο έντονη που οι δρόμοι θύμιζαν χιονισμένο τοπίο, αφού το χαλάζι που έπεφτε ήταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέγεθος καρυδιού.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στην πόλη δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με αρκετά φρεάτια να ξεχειλίζουν από το νερό. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή θα συνεχιστούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Οπως φαίνεται από το βίντεο από τον συνοικισμό Καλλιθέα στην Ξάνθη η χαλαζόπτωση ήταν τόσο σφοδρή που αυλές σπιτιών «ντύθηκαν» σε λευκά.


NEWSLETTER