Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 21:45

«Δράκος του Κάβου»: Αφήστε με να πεθάνω δεν θέλω να χειρουργηθώ

Γράφτηκε από την
«Δράκος του Κάβου»: Αφήστε με να πεθάνω δεν θέλω να χειρουργηθώ

Ιατρικές πηγές ισχυρίζονται ότι εάν δεν υποβληθεί σε επέμβαση, τότε δεν πρόκειται να περπατήσει ξανά.

«Αφήστε με να πεθάνω δεν θέλω να χειρουργηθώ». Αυτές είναι οι κουβέντες που φέρεται να λέει στους γιατρούς του νοσοκομείου Κέρκυρας, ο επονομαζόμενος «δράκος του Κάβου» που αναζητούνταν από την αστυνομία για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το corfunews.gr o «Δράκος του Κάβου» αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί, λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει άμεσα, γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης. Ωστόσο ο 47χρονος δεν δίνει την συγκατάθεση του. Από την πλευρά τους οι γιατροί δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ωστόσο, ιατρικές πηγές ισχυρίζονται ότι εάν ο «δράκος του Κάβου» δεν χειρουργηθεί, τότε δεν πρόκειται να περπατήσει ξανά. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να μεταφερθεί την επόμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία του. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί έστησαν μία γιγαντιαία επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο «δράκος του Κάβου» προσπαθώντας να διαφύγει έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη μέση και το ισχίο.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER