Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 16:38

Επίθεση με βιτριόλι: Επιχείρησε να «χτυπήσει» η δράστις την προηγούμενη μέρα

Γράφτηκε από την
Επίθεση με βιτριόλι: Επιχείρησε να «χτυπήσει» η δράστις την προηγούμενη μέρα

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης που συγκλόνισε την χώρα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζεται το αστυνομικό «θρίλερ» της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 33χρονης, περίπου πριν από δυο βδομάδες στην είσοδο της εταιρείας όπου εργάζεται το θύμα στην Καλλιθέα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., όσο περνάει ο καιρός βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να ταυτοποιήσουν την «μαυροντυμένη γυναίκα» που πέταξε το καυστικό υγρό στο θύμα.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, η δράστις είχε αποπειραθεί να επιτεθεί στην 34χρονη, με τον ίδιο τρόπο και την προηγούμενη ημέρα, όμως η 33χρονη έτυχε να φτάσει νωρίτερα από την συνηθισμένη ώρα στην δουλειά της.

Οι Αρχές έχουν οδηγηθεί στο παραπάνω συμπέρασμα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, από μια σειρά σημαντικών στοιχείων που αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση. Η «μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία είχε μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις της και πιθανότατα είχε «παρακολουθήσει» το θύμα, εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη ημέρα από την επίθεση φορώντας και πάλι μάσκα και γάντια και κρατώντας το ίδιο μπλε μπουκάλι, γεγονός που προδίδει ότι ήθελε να πραγματοποιήσει την επίθεση την συγκεκριμένη ημέρα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, χθες (Πέμπτη), την 33χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για δύο - τρία λεπτά στο χώρο, γιατί η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έτσι, αποχώρησαν χωρίς να προκύψει κάτι νεότερο, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόοδο των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού, επαγγελματικού, αλλά και του συγγενικού κύκλου της. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποιες νέες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Παράλληλα, χθες στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προστέθηκε ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες πρόκειται για την φωνή της μιας γυναίκας, που έφυγε με ταξί από το σημείο της επίθεσης, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό. Τα μέχρι τώρα στοιχεία συνωμοτούν πως η φωνή προέρχεται από την δράστιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχογραφημένο απόσπασμα προέρχεται από την κλήση που έκανε από καρτοτηλέφωνο στην εταιρεία ταξί και αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες θα χρησιμοποιηθεί ως βάση σύγκρισης φωνών των λιγοστών γυναικών που χαρακτηρίζονται από τους αξιωματικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ως ύποπτες.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER