Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 09:19

Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο (6/7-6)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός
Η Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει την ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα προβλήματα, ταξιδεύοντας είτε νοερά, είτε όχι, κάτι όμως που στην παρούσα φάση, όχι μόνον δεν είναι «λάθος» αλλά θεωρείται… επιβεβλημένο, αφού στον «πραγματικό κόσμο», λίγα είναι εκείνα που θα υλοποιηθούν! Επιπλέον μπορείς να εντρυφήσεις σε μυθολογίες και οράματα. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω ανοίγει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ή κοινωνικών επαφών, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν κι άλλες «πόρτες».

Ταύρος
Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο ευαίσθητο απέναντι στον πόνο ή τις ανάγκες των άλλων και προσφέροντας θα νοιώσεις μια ψυχική ανάταση, ίσως όμως να σου χαρίσουν κι εσένα κάτι συγκινητικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου στους απανταχού απατεώνες, που ξέρουν πολλά «κόλπα»! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου κι είναι πιθανό να δρομολογηθεί ένα ταξίδι ή να ανοίξει ένας νέος κύκλος σπουδών.

Δίδυμοι
Η Σελήνη απέναντί σου σε θέλει λιγότερο ρεαλιστή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Εξ άλλου δεν είναι όλοι/ες έτοιμοι/ες να ακούσουν αλήθειες κι αν χρειαστεί… πες και κάποιο ψέμα, που θα απαλύνει τις ανησυχίες των άλλων! Επιπλέον η ημέρα προσφέρεται για να χαλαρώσεις με θεάματα και ακροάματα, όχι όμως για την σύναψη μιας συμφωνίας, αφού κάποιος/α θα σε «φλομώσει» στο ψέμα! Παράλληλα, βέβαια ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να χαλαρώσεις, αφήνοντας στην άκρη δουλειές και ευθύνες, που το… σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το αν πρέπει να γίνουν και πότε! Επιπλέον βέβαια ίσως χρειαστεί να καταπολεμήσεις παράσιτα και μύκητες, είτε σε σένα, είτε σε ζώα ή φυτά. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου, φέρνει χαρές κι επιτυχίες, είτε σε σένα προσωπικά, είτε σε δικούς σου ανθρώπους. Επειδή μάλιστα θα γνωρίσεις κι άτομα, με ιδιαίτερα ταλέντα, σε συμφέρει να συνάψεις και μια συνεργασία ή συμφωνία.

Λέων
Η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσεις αυτήν την αίσθηση με απαισιόδοξες σκέψεις ή ενστάσεις της λογικής, αφού η πίστη σου σε ένα όνειρο είναι κι εκείνη που θα το υλοποιήσει. Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις στα καλλιτεχνικά αλλά και οτιδήποτε άλλο «υπερβατικό». Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις και ανεξάρτητα με το αν κάποια στιγμή «χαθείς» σε έναν κυκεώνα απόψεων για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει, τελικά θα επικρατήσει το... συμφέρον σου!

Παρθένος
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «δραπετεύσεις» με την δύναμη της φαντασίας, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε στενοχωρούν ή σε φθείρουν ψυχικά, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα φωτεινό και χαρούμενο περιβάλλον. Επιπλέον, μπορεί να προσδώσεις μια καλλιτεχνική «αύρα» στον χώρο σου αλλά και να προσφέρεις καταφύγιο σε βασανισμένες ψυχές ανθρώπων μα και ζώων. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω συνηγορεί σε νέες γνωριμίες, από τις οποίες μόνον να λαμβάνεις έχεις.

Ζυγός
Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια τον καλλιτέχνη που ζει μέσα σου, προσφέροντάς σου πολλές όμορφες και αισθαντικές στιγμές. Ωστόσο σε πρακτικά ζητήματα θα υπάρξουν λάθη κι αστοχίες, γι’ αυτό μείνε στα θεάματα, τα ακροάματα και τα διαβάσματα, που σε «ταξιδεύουν» σε έναν ιδανικό κόσμο. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή έστω να παρευρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση κάπου αλλού, αφού θα μαζέψεις «πόντους».

Σκορπιός
Με την Σελήνη στον Τοξότη έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις όνειρα ευμάρειας, για να νοιώσεις καλύτερα, στην πράξη όμως είναι σίγουρα ασύμφορο να κάνεις κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση, εκτός πια κι αν σου αρέσουν τα… λαθραία! Μπορείς βέβαια να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, είτε έμπρακτα, είτε με… ταξίματα! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με «διαβασμένα» όσο και διακεκριμένα άτομα, ενώ είναι πιθανό να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι.

Τοξότης
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σου και δεν έχεις παρά να ζήσεις το παραμύθι, που μπορεί να γίνει και… θαύμα! Επιπλέον η δημιουργική έμπνευσή σου «πιάνει ταβάνι», το ίδιο και η τάση σου να εμψυχώσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω απελευθερώνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις έμπρακτη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή ένα βραβείο σημαντικής αξίας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει κάποιες «υπερβατικές» διεξόδους, είτε μέσα από τις τέχνες, είτε μέσα από μεταφυσικά βιώματα κι εσύ δεν έχεις παρά να προσυπογράψεις σε όλα εκείνα που υπαγορεύουν η διαίσθηση και τα όνειρά σου. Επιπλέον… επιβάλλεται να βρεις το ησυχαστήριό σου και να κοιμηθείς για να έρθεις «στα ίσα σου», ώστε στην συνέχεια να απολαύσεις τις χαρές της ζωής. Και μην ανησυχείς για όλα αυτά που «πρέπει» να γίνουν, αφού με τον Δία στο ζώδιό σου κάποια πράγματα θα εξελιχθούν υπέρ σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αφεθείς για λίγο στα όνειρά σου και να πιστέψεις στο καλύτερο ακόμη κι αν μέσα σου ξέρεις ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να εκπληρωθεί. Ποτέ δεν ξέρεις, εξ άλλου, αν δεν πιστέψεις σε κάποιους/ες, πώς θα… ζήσεις; Επιπλέον καλείσαι να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να γίνεις βορά στις πονηριές κάποιων που σε βλέπουν ως υποψήφιο θύμα. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σου παρέχει προστασία από όποιον/α πάει να σε βλάψει στα κρυφά.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε «ενοχλητική» λεπτομέρεια και σε κάνει να φαίνεσαι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι, συμβάλλοντας στην συντήρηση ή δημιουργία του προσωπικού σου «μύθου». Επιπλέον, τα καλλιτεχνικά δρώμενα και οι φάρσες διεκδικούν μεγάλο μέρος του χρόνου σου και… καλά κάνουν, αφού στις υπόλοιπες δράσεις σου το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με κύρος.