Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 13:40

Νεκρή η 27χρονη που παρουσίασε επιπλοκές ύστερα από καισαρική

Γράφτηκε από την
Νεκρή η 27χρονη που παρουσίασε επιπλοκές ύστερα από καισαρική

Είχε γεννήσει ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Ανείπωτη θλίψη για την 27χρονη Δώρα, η οποία τελικά δεν πρόλαβε να κρατήσει στα χέρια της το μόλις λίγων ημερών βρέφος που έφερε στη ζωή στις 18 Μαΐου. Η νεαρή κοπέλα από το Βαρθολομιό Ηλείας ύστερα από τη γέννα που προχώρησε με προγραμματισμένη καισαρική επέμβαση, παρουσίασε επιπλοκές, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς ήταν έκτοτε εγκεφαλικά νεκρή.

Σήμερα, Σάββατο (6/6) κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν από εκείνη την αποφράδα για την ίδια και τους οικείους της μέρα και βύθισε στο πένθος το Βαρθολομιό Ηλείας κι ολόκληρη την κοινή γνώμη, που παρακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες τον Γολγοθά που ανέβαινε ο σύζυγος και οι συγγενείς της, αναζητώντας απαντήσεις από το ιατρικό προσωπικό το οποίο κατηγορεί ότι φέρει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συνέβη.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου η άτυχη κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό. «Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική. H οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της», δήλωσε μεταξύ η άλλων για το περιστατικό η κ. Παναγοπούλου προ ημερών.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας αναφορικά με το τραγικό συμβάν προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER