Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 17:35

Βεντέτα Ρομά στην Πρέβεζα: Μία 10χρονη και ένας 12χρονος στο νοσοκομείο από πυροβολισμούς

Γράφτηκε από την
Βεντέτα Ρομά στην Πρέβεζα: Μία 10χρονη και ένας 12χρονος στο νοσοκομείο από πυροβολισμούς

Αιματηρή συμπλοκή στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας με τέσσερα άτομα να δέχονται πυρά, εκ των οποίων τα δύο ήταν παιδιά 10 και 12 ετών.

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών ατόμων μετά από αιματηρή συμπλοκή στον καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν τέσσερα άτομα με κυνηγετικά όπλα πυροβόλησαν εναντίον άλλων τεσσάρων για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δεκάδες πυροβολισμοί

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, οι πυροβολισμοί που έπεσαν ήταν δεκάδες όπως δεκάδες ήταν και τα φυσίγγια που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί στη συνέχεια.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ενηλίκων και για δύο παιδιά που διαμένουν στον καταυλισμό, ένα κοριτσάκι δέκα χρονών και ένα αγοράκι δώδεκα χρονών.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου από τα τέσσερα συνολικά που συμμετείχαν στη συμπλοκή ενώ αναζητά τους άλλους τρεις που κατάφεραν να διαφύγουν από τον καταυλισμό.

Σημειώνεται ότι οι εντάσεις και οι συμπλοκές είναι συχνές όμως μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει τέτοιες διαστάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr


NEWSLETTER