Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 20:47

Συλλογή Σεντονιών & λευκών ειδών Summer 2020 από τα Pennie!

Γράφτηκε από την
Συλλογή Σεντονιών & λευκών ειδών Summer 2020 από τα Pennie!

 

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, το καλοκαίρι έρχεται για να μας θυμίσει ότι η ζωή έχει και μια πιο φωτεινή πλευρά!

Με βασικό άξονα έμπνευσης, αυτή τη φωτεινή πλευρά της ζωής, την καλοκαιρινή αύρα, τον ήλιο, το απέραντο μπλε της θάλασσας και την αισιοδοξία σαν τρόπο ζωής, η συλλογή Καλοκαίρι 2020 από τα Pennie, μας καλεί να την ανακαλύψουμε.

Κάθε σχέδιο και μια διαφορετική αποτύπωση του καλοκαιριού. Κάθε δημιουργία και μια νέα πρόταση πιστή στις πιο trend τάσεις.  Κάθε επιλογή και ένα ξεχωριστό skin & eco-friendly προϊόν, με την υπογραφή υψηλής ποιότητας των Pennie.

Καλοκαιρινή κρεβατοκάμαρα

Τα λατρεμένα μας παστέλ σε χρωματισμούς σιέλ, πούδρα, λιλά, κίτρινο κυριαρχούν στις κρεβατοκάμαρες μας φέτος, κάνοντας όλα να μοιάζουν πιο γαλήνια και πιο απαλά. Παράλληλα, απολαύστε την εμπειρία ενός stretch υφάσματος σε σεντόνια, παπλωματοθήκες, κατωσέντονα με λάστιχο & μαξιλαροθήκες, που εκτός από απίστευτα φιλικά προς το δέρμα, αφαιρούν από πάνω μας το άγχος του σιδερώματος.

Παραδοθείτε στην πολυτέλεια του 5άστερου! Αφήστε τους χρωματισμούς να αναδιαμορφώσουν τον προσωπικό σας χώρο και τις όμορφες λεπτομέρειες να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό παιχνίδισμα.  Γνωρίστε τη συλλογή από σεντόνια Pennie.

 

Μαξιλάρια Με Πλάτη & Στρογγυλά

Το καλοκαίρι είναι εδώ και  τα μπαλκόνια, οι βεράντες & οι κήποι μας, έχουν πλέον την τιμητική τους. Γιορτάστε λοιπόν την αγαπημένη σας εποχή, επιλέγοντας από την πλούσια ποικιλία σε στρογγυλά μαξιλάρια & μαξιλάρια πλάτης Pennie και  δείτε…αλλιώς τις παλιές σας φερμορζέ, ξύλινες ή bamboo πολυθρόνες και καρέκλες.

Μοτίβα λουλουδάτα, τρόπικαλ, καρό, ριγέ αλλά και εντυπωσιακά μονόχρωμα minimal θα κάνουν το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας, το νέο χώρο χαλάρωσης & διασκέδασης.

 

Νέα σχέδια σε Πετσέτες Θαλάσσης

Ποια είναι η απόλυτη καλοκαιρινή σας στιγμή;  Μήπως ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη σας παραλία;  Ένα όμορφο πικ-νικ δίπλα στο κύμα ή χαλαρές στιγμές ψαρέματος; Όποια και αν είναι, ζήστε την όπως της αξίζει. Με στιλ & 100% υψηλή ποιότητα. Επιλέξτε τη νέα σας πετσέτα θαλάσσης Pennie ανάμεσα σε υψηλών προδιαγραφών ζακάρ ή στρογγυλές με κρόσσια.

 Όλες κατασκευασμένες από Αιγυπτιακά μακρόινα βαμβάκια για να εξασφαλίζουν την υψηλή υδροφιλία & να αποδίδουν τρυφερό πέλος, πάντα skin -friendly & eco-friendly. Μερικά από τα αμέτρητα σχέδια που θα σας εντυπωσιάσουν με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο; Κάκτοι, flamingo, κοχύλια, αστερίες, ναυτικοί κόμποι, surf, άγκυρες πυξίδες, τιμόνια και… σαλπάραμε!

 

Πετσέτες Πισίνας και Παρεό

Για τους λάτρεις των πιο…σοφιστικέ βουτιών, μια καταγάλανη πισίνα και ένα δροσερό cocktail, φαντάζει σαν μια ιδανική λύση.

Συμπληρώστε αυτή την υπέροχη εικόνα  με μια ειδικά σχεδιασμένη πετσέτα πισίνας Pennie, φτιαγμένη από αξεπέραστα απαλό απορροφητικό βαμβάκι. Διαθέτει αντιχλωρική επεξεργασία, υπέροχη ύφανση, γενναιόδωρο μέγεθος και επιλογές σε σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν.  

Τι λείπει από αυτή την καλοκαιρινή μαγική εικόνα; Η κατάλληλη παρέα (με απόσταση μιας ξαπλώστρας πάντα) και ένα στιλάτο, βαμβακερό παρεό ή ιδανικά, μια 2 σε 1 πετσέτα Hamam ή Bamboo. H συλλογή 2020, είναι στη διάθεση σας και γεμάτη φλούο χρώματα, λαχταριστές αποχρώσεις του ουρανού & της θάλασσας και φυσικά, όλα skin & eco friendly.

Περιηγηθείτε στο e-shop www.pennie.gr,  στο blog άλλα και στον έντυπο κατάλογο των Pennie για να επιλέξετε τα δικά σας αγαπημένα κομμάτια.

Για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας & της εστίασης: τα Pennie, με 45 χρόνια δυναμική παρουσία στον επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό λευκών ειδών, παρουσιάζουν τη σειρά HOTEL & YAUCTHING, με πλούσιες επιλογές υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.


NEWSLETTER