Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 10:14

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας αύριο - Αντιδράσεις για τις διαδηλώσεις

Γράφτηκε από την

Πανελλαδική στάση εργασίας κήρυξε για αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου η ΑΔΕΔΥ από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων.

Στις 11:30 προγραμματίζεται συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή. Την Πέμπτη 9 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στις 19:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος

«Αυτό που δεν πέτυχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ώστε να κλείσει το στόμα όλων των εργαζόμενων, επιδιώκουν να το κάνουν με έναν χουντικής έμπνευσης νόμο που προωθεί νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης ενός βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με αιματηρούς αγώνες» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Και συνεχίζει:

«Οι εμπνευστές αυτού του τερατουργήματος να γνωρίζουν πως το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πίσω! Οι εργαζόμενοι θα κουρελιάσουν και αυτό το νομοσχέδιο, θα ματαιώσουν στην πράξη κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να τους βάλει φίμωτρο, να μετατρέψουν τους εργασιακούς χώρους σε γκέτο και την αντίσταση σε ποινικό αδίκημα Οι αγώνες δεν μπαίνουν στο γύψο!».

ΑΠΕ-ΜΠΕ