Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 10:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (14-7)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Η αντίθεση Ηλιου-Δία σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ είναι πιθανό να δεχθείς μια επίσκεψη που θα σε αφήσει καθ’ όλα ικανοποιημένο/η! Ανάλογα θετικές είναι οι συνθήκες και στην καριέρα σου με τους «μπαρμπάδες» να δηλώνουν… παρόντες! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει τα πάνω κάτω στον οικονομικό τομέα και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» στα επενδυτικά πλάνα σου αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνον έτσι θα δικαιωθείς.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συμβαδίζει με τον Ουρανό και αυτή η ανατρεπτική «σύμπραξη» σε κάνει να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε καταπιέζουν, κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την ανοχή σου. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να «σου έρθει ο ουρανός σφοντύλι» από εξωγενείς παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αντίθεση Ηλιου-Δία θα σε βοηθήσει να «ξεσκάσεις» με μια καλή παρέα, ενώ είναι στο πρόγραμμα και ένα μικρό ταξίδι.

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ηλιου-Δία σου φέρνει «και του πουλιού το γάλα» και σε κάνει πιο τυχερό/ή σε οικονομικά θέματα, το μόνο που σου μένει λοιπόν είναι να κάνεις μια «λογική» διαχείριση. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις, δίνοντάς σου να καταλάβεις πως δεν μπορείς «να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά» για τίποτε και για κανέναν. Ενδέχεται βέβαια όλα αυτά να προκύψουν ύστερα από ένα δικό σου ψάξιμο στα παρασκήνια. Επιπλέον μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα ξαφνικό θέμα υγείας.

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Ηλιου-Δία δουλεύει για λογαριασμό σου και σε βοηθά να νοιώσεις μια συναισθηματική και υλική πληρότητα, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις το… παρακάνεις με τις απαιτήσεις σου! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος κι όχι απαραίτητα για κάποιον σημαντικό λόγο. Επιπλέον η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνδυαστεί με ακρότητες και σε κάθε περίπτωση κινδυνεύεις να πληγωθείς.

 

Λέων

Με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο, κάποιες κοινωνικές ή επαγγελματικές ακρότητες μπορεί να σε φτάσουν «στο αμήν», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις και την εναλλακτική να πετάξεις από την ζωή σου αυτούς που δεν σου κάνουν και μάλιστα «μια κι έξω», έτσι δηλαδή, για να μην σε θεωρούν δεδομένο/η! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ηλιου-Δία σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, ενώ φαίνεται πως πολλά από εκείνα που χρειάζεσαι θα έρθουν χωρίς να κοπιάσεις, ως «θείο δώρο» αν απλά εκφράσεις τις επιθυμίες σου.

 

Παρθένος

Η αντίθεση Ηλιου-Δία σου προσφέρει χαρές και ικανοποιήσεις μέσα από φιλικές παρέες κι αν σε στενοχωρεί το οτιδήποτε σε αυτές να απευθυνθείς! Επιπλέον «παίζει» και μια πολύ πιο… προσωπική γνωριμία! Με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις μια μεγάλη έκπληξη, που σίγουρα θα ανατρέψει τις ισορροπίες σου και όσα -νόμιζες- πως ήξερες. Στις μετακινήσεις σου μπορεί να συμβεί το «απίθανο», από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς από την ενασχόλησή σου με «πρωτοποριακές» θεωρίες. 

 

Ζυγός

Η αντίθεση Ηλιου-Δία διευρύνει τους ορίζοντές σου στην καριέρα αλλά και την κοινωνική σου ζωή, το καλό μάλιστα είναι πως οι πρωτοβουλίες σου θα έχουν την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση. Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει «κυνηγό» της έκπληξης και του… απίθανου, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Αντίθετα «σίγουρα» δεν υπάρχουν κι αν ποντάρεις σε αυτά, εσύ θα χάσεις. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που μπορεί να «κτυπήσουν»…

 

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα, με δεδομένο όμως το ότι δεν μπαίνεις εύκολα σε τέτοιες διαδικασίες, το πιθανότερο τελικά είναι να γευθείς μια ξαφνική ανατροπή των ισορροπιών στη ζωή σου. Οι συνεργασίες σου περνούν σε ένα… ειδικό καθεστώς, όπου οι πιο «αδέσμευτες» έχουν τις προοπτικές! Παράλληλα, οι ευχάριστες στιγμές που σου φέρνει η αντίθεση Ηλιου-Δία, σου αρκούν για να δεις την ζωή σου θετικά, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι.

 

Τοξότης

Η αντίθεση Ηλιου-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και σίγουρα θα ξεχάσεις ότι σε βασανίζει, μέσα από την απόκτηση πραγμάτων που πάντα ήθελες. Κάνε όμως και μια λελογισμένη διαχείριση για να σου μείνουν και για… αύριο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει αλλαγές και ανατροπές στα εργασιακά σου και σε κάθε περίπτωση το σωστό από την πλευρά σου είναι το να μπεις πρόθυμα σε μια νέα ρότα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε κάνουν να πλήττεις ή να «βολοδέρνεις» από αδράνεια.

 

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ηλιου-Δία φέρνει ευκολίες και περισσότερες διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητά σου αλλά και σημαίνουσες γνωριμίες, διά… πάσαν χρήσιν! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο δεν… συνάδει με «φυσιολογικές» καταστάσεις στα προσωπικά σου κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προ εκπλήξεως και με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Κι εδώ το παράδοξο είναι πως μια «ελεύθερη σχέση» θα αποδειχθεί πολύ πιο ασφαλής για σένα.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και φαίνεται πως δεν έχεις άλλη λύση από το να «μπεις στο κόλπο», είτε απαντώντας στην πρόκληση με… πρόκληση, είτε διευθετώντας με τον δικό σου «ανάποδο» τρόπο κάθε… αναποδιά! Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις ξαφνικά περιβάλλον ή να δεχθείς απρόσκλητους μουσαφίρηδες. Παράλληλα βέβαια με την αντίθεση Ηλιου-Δία ανοίγει ο δρόμος για καλύτερες συνθήκες στα εργασιακά σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην κλείσεις «πόρτες».

 

Ιχθύες

Η αντίθεση Ηλιου-Δία σου υπενθυμίζει τα πλεονεκτήματα της καλής ζωής κι από αυτήν την άποψη η ημέρα σου θα είναι… σούπερ, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις και κάποιον/α που «σου κάνει» πολύ για ταίρι! Θετικά αναμένονται και στη ζωή ενός παιδιού σου. Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει ενώπιον ακραίων ή σπάνιων καταστάσεων στην καθημερινότητά σου κι αν πρέπει να ανησυχείς για κάτι είναι οι  «ασφαλείς» διαδικασίες αλλά και ότι… πετάει ή πέφτει από ψηλά! Ισως να συμβεί κάτι ξαφνικό στην ζωή ενός συγγενούς σου.