Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 10:03

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15-7)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε αποχετευτικές «εκκαθαρίσεις» και σε ένα γενικό «ξεβρόμισμα». Σε επαγγελματικά θέματα καλείσαι να πάρεις μια τελειωτική απόφαση, όποιο κι αν είναι το κόστος. Η Σελήνη στον Ταύρο ισορροπεί τα οικονομικά σου και μπορείς πλέον να κινηθείς με μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού αίρονται κάποιοι περιορισμοί, πρόσεξε ωστόσο μήπως ξοδέψεις όλα τα χρήματά σου για να ικανοποιήσεις ένα «καπρίτσιο» σου. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βάζει να αναζητάς ασφαλείς λύσεις στα θέματά σου, πρόσεξε όμως μήπως η κτητικότητά σου σε απομακρύνει τελικά από αυτούς/ές που σε ενδιαφέρουν. Απέναντι σε «τοξικές» καταστάσεις, δεν έχεις παρά να προτάξεις την «ήρεμη δύναμη» που διαθέτεις. Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου κι απέναντι στους όποιους δράστες δεν χωρούν ημίμετρα. Ή θα σε «φάνε» ή θα τους φας! Μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο αλλά και να πάθει ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς. 

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή στον οικονομικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται «βρώμικα παιχνίδια» κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Φύλαξε λοιπόν τα νώτα σου και μην «ξανοίγεσαι», ενώ αν δεις ότι «δεν σε παίρνει» σε μια υπόθεση, μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε δανειστές. Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να ξαποστάσεις κοντά στην φύση και μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας. 

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου και σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», μπορεί όμως και να υποκύψεις σε πάθη ή εκβιασμούς που θα σε «χαντακώσουν»! Οφείλεις επίσης να έχεις τον νου σου σε υπόγεια «παιχνίδια» που γίνονται σε μια συνεργασία σου, αν όμως ανήκεις στους/στις τυχερούς/ές της υπόθεσης, θα ωφεληθείς από ζημιές άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την κοινωνικότητά σου και σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού.

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα και παρά τις όποιες διαφοροποιήσεις και τα «μπερδέματα» που θα προκύψουν, τελικά θα τα καταφέρεις, έστω και σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σου. Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για την συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Στη δουλειά σου, γίνονται… όργια «κάτω από το τραπέζι», οπότε έχε το νου σου! 

 

Παρθένος

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ζηλεύει και μπορεί να σου κάνει την «ζημιά», ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στη ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς. Πρόσεξε τις παρέες σου, αφού μπορεί να σε παρασύρουν στον «όλεθρο»! Με την Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα σημαντικό ταξίδι. Πρόσεξε μήπως τελικά χάσεις την ώρα σου σε ανούσιες συζητήσεις. 

 

Ζυγός

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε πάθη που «σε πάνε πίσω». Επιπλέον, στον επαγγελματικό σου χώρο καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος/η κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε τέτοιες καταστάσεις, η «χρυσή ουδετερότητα» δεν θα σε βοηθήσει και πολύ. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αλλάζει το κλίμα στα οικονομικά σου κι αν μέχρι σήμερα αντιμετώπιζες προβλήματα, σύντομα θα δεις μια σημαντική βελτίωση.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» τα κενά τους αλλά και τις δικές σου αδυναμίες. Ισως μάλιστα να «υποκύψεις» στην σκοτεινή σου πλευρά προβαίνοντας σε ζηλόφθονες σκέψεις και πράξεις «απελπισίας» που μοιάζουν περισσότερο με αυτοκαταστροφικές. Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα γιγαντώνει την καχυποψία σου, σηματοδοτεί όμως και μια δυσάρεστη εμπειρία. Επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό/ή στις μετακινήσεις σου αλλά και στις συναλλαγές σου με γνωστούς/ές και συγγενείς.

 

Τοξότης

Με την αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα, ίσως θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που μπορεί να πλήξουν τα κεκτημένα σου. Ισως μάλιστα να γίνεις στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων ή παράνομων κυκλωμάτων. Αν όμως ανήκεις στο κλαμπ των… τυχερών, τότε θα ευνοηθείς από την ζημιά κάποιου άλλου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει νέα δεδομένα στη δουλειά σου, από την πλευρά σου ωστόσο οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα θέμα στο άλλο.

 

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα «μαυρίζει» τόσο την διάθεσή σου, όσο και την εικόνα στις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ισως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού αλλά ευκαιρίας δοθείσης δώσε μια «κλωτσιά» στο παρελθόν και ξεκίνησε μια νέα πορεία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή και με νέα πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με «νοσηρό» κλίμα, ενώ ανοίγει τον δρόμο σε δημιουργικές εφαρμογές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «ζωντανός/ή».

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα», υπάρχουν ωστόσο και κάποιες έξτρα επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να καλύψεις μοιράζοντας τελικά τον χρόνο σου. Μάλιστα, στη δουλειά σου φαίνεται πως «χορεύουν τα ποντίκια» αλλά μην κινηθείς εναντίον τους αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η για να καθαρίσεις την «βρωμιά», αφού «θα σε φάνε λάχανο» τα συμφέροντα!

 

Ιχθύες

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας ενός δυσάρεστου συμβάντος ή μιας κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αν μάλιστα εμπλέκεται σε αυτό κι ένα τρίτο πρόσωπο θα χρειαστεί να κτυπήσεις το «κακό» στην ρίζα του, αφού δεν χωρούν ημίμετρα. Ανάλογες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν και στο φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες παραστάσεις και γνωριμίες.