Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 10:11

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (4-8)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να ακολουθήσεις τις εμπνεύσεις σου και να τολμήσεις «το κάτι παραπάνω», αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μην θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους κι ότι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα για να εκμεταλλευτείς την δυναμική της στιγμής! Η Σελήνη στον Υδροχόο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, βοηθώντας σε συνάμα να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο ή ένας συλλογικός φορέας να αποδειχθεί άμεσα ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου.

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Αρη-Δία σηματοδοτεί μια φάση δράσης ή εντατικής απασχόλησης και σε ωθεί να δικτυωθείς παρασκηνιακά, αποκτώντας ίσως κάποια πλεονεκτήματα. Κι αν υπάρξει και κάποιος/α που θα θελήσει να «σου σκάψει τον λάκκο», σίγουρα θα πέσει ο ίδιος μέσα! Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με τα «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια «προκλητική» επαγγελματική πρόταση. Αναβαθμίζεται συνολικά το επίπεδο διαβίωσής σου, ιδιαίτερα αν προσπεράσεις πεποιθήσεις και «κολλήματα».

 

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Αρη-Δία να βάζει «φωτιά στα τόπια», το πιθανότερο είναι να υπάρξουν έντονες «ζυμώσεις» με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, γύρω από πλάνα δράσης ή και την οικονομική διαχείριση αλλά πάνω στην… κάψα θα σου προκύψει και μια νέα φιλία ή συμπόρευση που θα σε συναρπάσει! Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να μάθεις πολλά και σε καλεί να δικτυωθείς, αφού οι γνωριμίες σου θα συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου και το μορφωτικό σου επίπεδο.

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αρη-Δία σε παροτρύνει να ξεπεράσεις «κολλήματα» και ταμπού και να δράσεις αποφασιστικά πετυχαίνοντας τελικά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση. Κι αν δεις ότι δεν αρκεί η δική σου τόλμη, μην διστάσεις να απευθυνθείς σε κάποιον ισχυρό παράγοντα, αφού με την συνδρομή του, μπορεί να ξεπεραστούν εμπόδια που έδειχναν «βουνό». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, αναμένεται να πάρεις βοήθειες.

 

Λέων

Το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο», ενώ γενικότερα απελευθερώνει την έκφρασή σου. Με τις εντάσεις και τις προκλήσεις να «παραμονεύουν», δεν αποκλείεται να πυροδοτηθεί μια νομική διαμάχη ή ένας… τρικούβερτος καβγάς, ενώ πρόσεξε και την υπερθέρμανση συσκευών και μηχανών. Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν καταφέρεις «να φέρεις με τα νερά σου» άτομα που όσο να ’ναι έχουν τις… παραξενιές τους, το τελικό αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει!

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να επιληφθείς δυναμικά κάποιων οικονομικών θεμάτων, ίσως μάλιστα να φερθείς σχετικά πιο ριψοκίνδυνα από όσο συνηθίζεις. Μην διστάσεις να διαπραγματευτείς με περίσσιο… θράσος για την ρύθμιση μιας υπόθεσής σου, αφού «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»! Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές και νέες πρωτοβουλίες στη δουλειά σου. Πρόσεξε μήπως ξεπεράσεις τις αντοχές σου, ενώ το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής, θα βρει σίγουρα πολλά πεδία εφαρμογών.

 

Ζυγός

Με το τετράγωνο Αρη-Δία καλείσαι να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν την φάση δεν «σηκώνεις» περιορισμούς, το πιθανότερο είναι να «τα σπάσεις» με όσους/ες αντιμάχονται την ανεξαρτησία σου, επιλέγοντας κάτι νέο. Από την άλλη πλευρά όμως μια πρόσκαιρη συμμαχία θα σε οδηγήσει στη… νίκη! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο, είναι το ίδιο εύκολο να εντυπωσιάσεις θετικά κάποιον/α, όσο και το να υπάρξουν αντιπάθειες...

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να υλοποιήσεις ένα μάλλον τολμηρό εγχείρημα στη δουλειά σου, ωστόσο μπορεί και να γίνει «χαμός» με άτομα που τεμπελιάζουν ή κοιτάνε μόνον «την πάρτη τους». Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα σύντομο σε διάρκεια αλλά σχετικά οξύ θέμα υγείας. Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να αναλάβεις δράση προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα.

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Αρη-Δία σε κάνει πιο «τζογαδόρο» στις επιδιώξεις σου κι όσο περισσότερο τολμήσεις, τόσο θα ευνοηθείς! Τα προσωπικά σου «παίρνουν φωτιά», πρόσεξε όμως μήπως μέσα στην όλη «θέρμη», κάποιες ενέργειές σου παρεξηγηθούν ως εγωιστικές ή παρεμβατικές. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο να πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, η καθημερινότητά σου παίρνει μια πιο ενδιαφέρουσα διάσταση και το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι το να είσαι ανοιχτός/ή στις προκλήσεις.

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα κι από ότι φαίνεται θα αποζημιωθείς από τα αποτελέσματα των ενεργειών σου. Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει και μια έντονη διαμάχη, είτε για ένα περιουσιακό ζήτημα, είτε με κάποιον οικείο σου, ενώ πρόσεξε μήπως ανάψει και μια… πραγματική φωτιά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια αστάθεια στις επιθυμίες και τα οικονομικά σου.

 

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Αρη-Δία να προοιωνίζει «θεαματικές» εξελίξεις, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει άμεσα, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα συναρπαστικό ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να «ξεδώσεις». Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα εντατικών σπουδών ή να μάθεις μια τεχνική σε χρόνο… dt! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε κάνει «το πρόσωπο της ημέρας».

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη και οφέλη κι αν έχεις ανοικτό κάποιο θέμα στα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνει και περίσσευμα. Ισως όμως να υπάρξουν και επιθετικές κινήσεις σε βάρος των κεκτημένων σου και σε μια τέτοια περίπτωση μην διστάσεις να… βάλεις τις φωνές, αφού όλο και κάποιος/α θα προστρέξει προς βοήθειά σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σου φέρει μια σημαντική εκμυστήρευση ή ένα «προφητικό» όνειρο.