Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 11:15

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (5-8)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (5-8)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Με τον Ηλιο στον Λέοντα είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να φέρει επιτυχίες σε ότι επιδιώξεις, είτε σε προσωπικά θέματα, είτε σε επαγγελματικά - οικονομικά. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αρη-Δία, έχεις μεν «ηρωική» διάθεση και πράγματι μπορείς να τα καταφέρεις απέναντι σε κάθε αντιξοότητα ή σε κατά τεκμήριο ισχυρότερους αντιπάλους, ότι έχεις να κάνεις όμως, κάνε το γρήγορα αφού ο ενθουσιασμός και η δυναμική σου θα κοπάσουν.

 

Ταύρος

Ο Ηλιος στον Λέοντα δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να σε στηρίξει ένας γονιός σου. Είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Δία οφείλεις να έχεις τον νου σου σε άτομα που σε διαβάλλουν και μπορεί να προκαλέσουν πολύ κακό για το τίποτα αλλά και να είσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

 

Δίδυμοι

Η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων και αξεσουάρ, ίσως όμως και να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σε κάνει… περήφανο/η! Ο Ηλιος στον Λέοντα φέρνει περισσότερο γέλιο στην καθημερινότητά σου, ενώ «παίζει» κι ένα διασκεδαστικό ταξίδι. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά κι ίσως με αυτήν την «διέξοδο» να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου!

 

Καρκίνος

Ο Ηλιος στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αβγατίσουν τα λεφτά σου ύστερα από μια «τυχερή» εξέλιξη σε μια υπόθεσή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκομίσεις οφέλη από μια συνεργασία αλλά και να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν ένα αντικείμενο αξίας. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Δία σε θέλει σε αγωνιστική εγρήγορση, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά μάλιστα σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου.

 

Λέων

Ο Ηλιος στο ζώδιό σου σε κάνει να φαίνεσαι… περισσότερο από αυτό που είσαι, ενώ κάποια πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενες. Επιπλέον, έχεις κάθε δικαίωμα να ενδώσεις σε μικρούς καθημερινούς «πειρασμούς», αφήνοντας για λίγο στην άκρη δίαιτες και προγράμματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να υπερασπίσεις ένθερμα το δίκιο, είτε το δικό σου, είτε των άλλων, κάτι βέβαια που θα αναδείξει την ηρωική σου «στόφα» αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και σε μια αχρείαστη νομική διαμάχη.

 

Παρθένος

Ο Ηλιος στον Λέοντα κάνει πολύ πιο εύκολη την ζωή σου στα εργασιακά σου. Επιπλέον, βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες παγίδες στις οποίες επρόκειτο να πέσεις. Ισως βέβαια να μαθευτεί και μια δική σου «μπαμπεσιά» αλλά σε κάθε περίπτωση «θα πέσεις στα μαλακά»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αρη Δία να επηρεάζει και τα οικονομικά σου, θα πρέπει να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες σου, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

 

Ζυγός

Ο Ηλιος στον Λέοντα σου προσφέρει ευπρόσδεκτα στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα φιλικό σου άτομο, μην έχεις όμως στο μυαλό σου μόνον τα ενδεχόμενα υλικά οφέλη, αφού «μετράει» κι ένας καλός λόγος!Μπορεί να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια κοινωνική εκδήλωση. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Δία κάνει πιο «φασαριόζικες» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως λοιπόν να «σου την πέσει» κάποιος/α και σε κάνει έξω φρενών, δεν αποκλείεται όμως να γίνεις κι εσύ πιο εύθικτος/η.

 

Σκορπιός

Ο Ηλιος στον Λέοντα προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας και σε αυτό βέβαια συμμετέχουν και οι «μπαρμπάδες» που διαθέτεις κατά περίπτωση! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Δία μπορεί να ανάψει φωτιές στις εργασιακές σχέσεις σου αλλά σε κάθε περίπτωση χειρίσου το θέμα σου με σύνεση και χωρίς ακρότητες, έχοντας στο νου στο πως θα γίνει η δουλειά σου κι όχι στις «βλακείες» που γίνονται γύρω σου.

 

Τοξότης

Ο Ηλιος στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ είναι πιθανό να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι, μια «σούπερ» έξοδο ή να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που «φυσάει». Το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να δράσεις άμεσα, για να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό πρότζεκτ. Επιπλέον… περιλαβαίνει τις σχέσεις σου και είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

 

Αιγόκερως

Με τον Ηλιο στον Λέοντα, πέρα από τα «τυχερά» που θα έχεις σε αγορές και επενδύσεις, είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα αλλά και να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει. Το τετράγωνο Αρη-Δία φέρνει ένα κλίμα… ελευθεριότητας στην οικογένεια αλλά και τα επαγγελματικά σου κι αν δεν θες να χαθεί ο έλεγχος πρέπει να έχεις διαρκώς το νου σου για «αταξίες» και οτιδήποτε θα μπορούσε να απορυθμίσει την όλη κατάσταση.

 

Υδροχόος

Ο Ηλιος απέναντί σου σηματοδοτεί γόνιμες και χαρμόσυνες εξελίξεις στην ζωή σου, ενώ μια πρόταση συνεργασίας σου ανοίγει τον δρόμο για ακόμη καλύτερες μέρες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να διεκπεραιωθούν άμεσα κάποιες υποθέσεις σου, είτε στην δουλειά σου, είτε σε σχέση με καθημερινά ζητήματα, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι, αφού παραμονεύουν οι… γκάφες!

 

Ιχθύες

Ο Ηλιος στον Λέοντα ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια ή να τύχεις κάποιων ιδιαίτερων διευκολύνσεων. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για σπα, μασάζ και οτιδήποτε άλλο βελτιώνει την σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού πέρα από τα αυτονόητα οφέλη, θα σου γίνει και μια «αβανταδόρικη» προσφορά. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «μια κι έξω», κάτι βέβαια που μπορεί να σε αφήσει «πανί με πανί».

 

 


NEWSLETTER