Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 10:15

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (6-8)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (6-8)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει για να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Μπορείς μάλιστα να καταφύγεις, είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς αλλά και να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου, «δραπετεύοντας» από τα μικρά και τετριμμένα. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στο ζώδιό σου φέρνει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή κι όπως θα διαπιστώσεις κάποιος/α δεν σε αφήνει να… αγιάσεις!

 

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί ωστόσο να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση τσέκαρε την αλήθεια των λεγομένων αφού κάποιος/α θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου. Παράλληλα, ο Αρης στον Κριό αποκαλύπτει παρασκηνιακά δρώμενα, είτε στον εργασιακό σου χώρο, είτε σε σχέση με μια οικογενειακή υπόθεσή σου, ίσως μάλιστα να γίνει μεγάλος… σαματάς!

 

Δίδυμοι

Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στην ζωή σου αν αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις και να αφήσεις περισσότερο χώρο στα οράματά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου, αν όμως σου γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση να ξέρεις ότι αυτά που θα σου τάξουν δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, με τον Αρη στον Κριό είναι πιθανό να προκύψουν ανταγωνισμοί στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητά σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές και φιλοσοφώντας την ζωή. Οσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κ.λπ.), ενδέχεται να ακυρωθούν κάποιες από αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν αντικείμενα ή έγγραφα. Επιπλέον, ένα ψέμα μπορεί τελικά να επιφέρει μεγαλύτερο μπέρδεμα, από την απλή αλήθεια. Παράλληλα, ο Αρης στον Κριό σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες στην καριέρα σου.

 

Λέων

Με την Σελήνη στους Ιχθύς είναι σκόπιμο να είσαι επιφυλακτικός/ή σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη! Αν μάλιστα αντιληφθείς πως όλα σου παρουσιάζονται ειδυλλιακά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι ή να προσφέρεις εσύ σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, με τον Αρη στον Κριό μπορεί να σου τύχει μια επείγουσα υπόθεση ή ένα έκτακτο ταξίδι, οφείλεις όμως να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/ή στις μετακινήσεις σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη απέναντί σου να δίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν… ασαφή χαρακτήρα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως… άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους! Παράλληλα, ο Αρης στον Κριό εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση, αυτά που θα αποκτήσεις ωστόσο ενδέχεται να είναι είτε… παντελώς άχρηστα, σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σου, είτε προϊόν λαθρεμπορίου-κλοπής.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς ρίχνει «ομίχλη» στα εργασιακά σου και μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου ή να χαθούν κάποια χρήσιμα εργαλεία. Επιπλέον, στην υγεία σου πιο πολύ κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση, παρά από κάποιο υπαρκτό θέμα. Παράλληλα, ο Αρης στον Κριό δημιουργεί εντάσεις με τους άλλους κι ίσως τελικά να «σπάσεις» μιας συνεργασία ή να αποτραβηχτείς από μια συλλογική προσπάθεια.

 

Σκορπιός

Το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση του ενδιαφέροντός σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντάς τα, είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Ιχθύς θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, ιδίως στον χορό και την μουσική. Παράλληλα, ο Αρης στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση στον επαγγελματικό τομέα.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου ή να φιλοξενήσεις κόσμο κάνοντας ένα «ψυχικό». Ισως όμως να βρεθείς κι εσύ σε ένα «αριστοκρατικό περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια-μισθωτήρια. Παράλληλα, ο Αρης στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντασης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη, ενώ κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δεν θα πραγματοποιηθούν. Επιπλέον, μπορεί να χαθούν αντικείμενα, έγγραφα ή αρχεία. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχεις μια «σωτήρια» διαίσθηση ή να φτάσεις σε μια επιτυχία… κατά λάθος, ενώ ευνοούνται και οι κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις! Παράλληλα, ο Αρης στον Κριό στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί παραμονεύουν προβλήματα.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να «θολώνει τα νερά», το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να σου χαρίσουν κάτι. Παράλληλα, με τον Αρη στον Κριό θα νοιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς το δίκιο σου, εκφράζοντας τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει την ανθρωπιστική προδιάθεσή σου αλλά και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Οσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην γίνει… τίποτε όπως το έχεις στο μυαλό σου! Παράλληλα, ο Αρης στον Κριό σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι», στα οικονομικά σου.

 


NEWSLETTER