Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 08:59

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (7-8)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (7-8)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr


Κριός
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα και πρακτικά καλείσαι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να αποκαλύψεις συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει». Επιπλέον, φαίνεται πως ο χώρος σου χρειάζεται ένα γενναίο… ξεβρόμισμα! Παράλληλα βέβαια μπορεί να λάβεις καθοριστική υποστήριξη από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να χαρείς για την πρόοδό του.

Ταύρος
Ο Ηλιος στον Λέοντα ευνοεί το κάθε τι σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κάποιος/α για την διευθέτηση ενός περιουσιακού σου θέματος. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δίνει βάθος στις πνευματικές αναζητήσεις σου, αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεσή σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δεν σου «βγαίνει».

Δίδυμοι
Ο Ηλιος στον Λέοντα σε βοηθά να γνωρίσεις άτομα που μπορεί να σου φανούν πολλαπλά χρήσιμα, τόσο ως ψυχαγωγική παρέα, όσο και ως συνεργάτες στις δουλειές σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θέτει οικονομικά διλήμματα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν», αν λοιπόν δεν έχεις την υποστήριξή τους, τότε μην ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω.

Καρκίνος
Ο Πλούτωνας απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης. Παράλληλα, ο Ηλιος στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου.

Λέων
Ο Ηλιος στο ζώδιό σου, σου προσθέτει λάμψη και επιρροή, κάτι που θα «μετρήσει», θετικά τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και στα οικονομικά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να μην αντισταθείς στα κελεύσματα των καιρών. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά για συντροφιά, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο.

Παρθένος
Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να κάνει αισθητή την παρουσία του, θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ψάξε να βρεις τι τα βασανίζει κρυφά. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Λέοντα φέρνει μια μυστική συμμαχία.

Ζυγός
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια υπόθεση, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α «της οικογενείας», δεν διστάζει τελικά μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Λέοντα σου φέρνει μια «σημαίνουσα» γνωριμία.

Σκορπιός
Ο Ηλιος στον Λέοντα εξυπηρετεί άριστα κάθε πρόθεσή σου να αναδειχθείς κοινωνικά, ίσως όμως αυτό να συμβεί έμμεσα, μέσω ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς.

Τοξότης
Ο Ηλιος στον Λέοντα φέρνει μια θετική νομική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ενώ ευνοεί και τα ταξίδια. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα θα κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή σου.

Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική-αισθηματική υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο. Από την άλλη πλευρά βέβαια το… σεξ είναι πάντα μια καλή λύση, ενώ η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα, έστω κι αν κάποιες πτυχές της πραγματικότητας δεν σου αρέσουν και τόσο.

Υδροχόος
Ο Ηλιος απέναντί σου, φέρνει μια πρόταση συνεργασίας που έχει και σπουδαίες οικονομικές προοπτικές. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω λειτουργεί αποκαλυπτικά, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου, ορμώμενοι/ες από ζήλια. Επιπλέον, προστάτεψε τον εαυτό σου από ανθυγιεινές καταστάσεις.

Ιχθύες
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός προσώπου που αγαπάς ή εκτιμάς, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα, κάνοντας «πέτρα» την καρδιά σου. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως πίσω από τους «μεγαλόπνοους» στόχους, κρύβονται τελικά σκοτεινές προθέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Λέοντα φέρνει μια επαγγελματική αναβάθμιση.

 


NEWSLETTER