Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 10:03

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (12-8)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (12-8)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Με αφορμή και αιτία κάποια «παιχνίδια εξουσίας», το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σε αναγκάζει να συνειδητοποιήσεις ότι ο κόσμος δεν είναι «αγγελικά πλασμένος» κι ότι αν δεν χτυπήσεις το κακό στην ρίζα του, δεν θα δεις προκοπή. Αν όμως το ζήτημα σε αφορά άμεσα και δεν έχεις τα μέσα και τον τρόπο για να ανταπεξέλθεις, είναι προτιμότερο να «κρυφτείς», μεταθέτοντας την μάχη σου για μια άλλη στιγμή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο, σου προσφέρει μια «όαση» ψυχαγωγίας και χαρούμενες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Ταύρος

Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις την δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα. Επιπλέον, με τον Ερμή στον 4ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παραυρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σε καλεί να εντοπίσεις έγκαιρα ποιος/α υπονομεύει τις προσπάθειές σου, μήπως και προλάβεις την ζημιά.

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να υλοποιήσεις άμεσα τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκμεταλλευόμενος/η την θετική συγκυρία. Αν μάλιστα σου δοθεί «βήμα» μην διστάσεις να πεις το «ναι». Ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα φέρνει ένα δυσάρεστο τέλος σε μια φιλία, ενώ γενικότερα σου συνιστά να προσέχεις τις παρέες σου. Κι αν βέβαια αντιληφθείς ότι κάποιος/α σε υπονομεύει προς ίδιον όφελος, δεν έχεις παρά να τον/την «στείλεις» από εκεί που ήρθε!

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με «σκοτεινούς» κύκλους ή άτομα που είναι αδίστακτα. Μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να ορίσει το τέλος ενός κύκλου στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… χαλαρώσεις κι εσύ επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ θα λάβεις στήριξη, τόσο σε είδος όσο και σε χρήμα.

 

Λέων

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σε παραπέμπει σε νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου, δεν έχεις παρά να… πάρεις φόρα και να φτιάξεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Μπορείς να ποντάρεις και στην τύχη σου, που σήμερα είναι… παρούσα! Το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σε ωθεί να εντρυφήσεις σε μυστήρια, όσον αφορά όμως τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου θα έχεις κακά συναπαντήματα. Ενδέχεται ακόμη να πέσεις θύμα μιας κακόβουλης παρακολούθησης.

 

Παρθένος

Με τον Ερμή στον 12ο ηλιακό οίκο σου να πριμοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες υπέρ σου είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς χωρίς να πάρουν μυρωδιά αυτοί/ές που… δεν θα έπρεπε, αλλά και να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας ή διατροφής, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σε θέλει υποψιασμένο/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού καιροφυλακτούν άτομα του περιθωρίου για να αρπάξουν την λεία τους.

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα μπορεί να τερματίσει μια συνεργασία σου ή να σε φέρει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα ενός έμμεσου ή άμεσου εκβιασμού. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει νέες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά και με ένα σημαίνον πρόσωπο. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις.

 

Σκορπιός

Με τον Ερμή στον 10ο ηλιακό οίκο σου να έχει αναπτυξιακή προδιάθεση, ίσως έφτασε η στιγμή να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται και «βάρα στο ψαχνό»! Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σε θέλει αποφασισμένο να κόψεις μια συνήθεια που βλάπτει την υγεία σου ή να καθαρίσεις «την κόπρο του Αυγεία» αλλά και πιο καχύποπτο απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας σου.

 

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να λάβεις «ενθουσιαστικές» ειδήσεις, που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα γόνιμο ταξίδι ή τουλάχιστον μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ προωθεί και θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό ή και οικονομικό σου θέμα και το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα.

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα μπορεί να σου αποκαλύψει με δυσάρεστο τρόπο ότι σε αυτόν τον κόσμο επικρατούν οι «κακοί» αλλά αν «σε παίρνει» μπορείς να τους δώσεις και μια στο… κεφάλι! «Παίζει» ωστόσο και μια υπόγεια ή διαβρωτική διαδικασία στο σπίτι ή το γραφείο σου, αλλά και μια πράξη τέλους στα περιουσιακά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «σπουδαίο».

 

Υδροχόος

Ο Ερμής απέναντί σου φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα πρόσωπο που συνδέεται στενά μαζί σου, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αναμένονται νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σου ενισχύει μεν την τάση σου για έρευνες και μελέτες, μπορεί όμως και να προκαλέσει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου.

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου, σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου. Δεν αποκλείεται επίσης να τύχεις υποστήριξης από απλούς εργαζόμενους. Αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις τον τρόπο και τα μέσα για να το αντιμετωπίσεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν τίποτε, κάτι που μπορεί κι εσύ «να νοιώσεις στο πετσί σου».

 


NEWSLETTER