Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 10:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (13-8)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 Κριός

Ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου καθιστά πιο δύσκολο ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό εγχείρημά σου, ίσως μάλιστα να εισπράξεις ένα «όχι» από έναν ισχυρό παράγοντα. Παράλληλα, με τον Ηλιο στον Λέοντα να γίνεται… μουρτζούφλης, μπορεί να στενοχωρηθείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου, δες το όμως σαν αφορμή για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του.

 

Ταύρος

Ο Ηλιος στον Λέοντα μπορεί να μπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ είναι πιθανό να προκύψει πρόβλημα με ένα μέλος της οικογένειάς σου. Αν πάλι δεχθείς κόσμο στο σπίτι σου και «τσακιστείς» να τον εξυπηρετήσεις, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις, καλύτερα λοιπόν να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας προτεραιότητα στο σιγύρισμα και την τακτοποίηση του χώρου σου, όχι όμως για να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων αλλά τις δικές σου.

 

Δίδυμοι

Με τον Ηλιο στον Λέοντα οι επαφές και οι μετακινήσεις σου γίνονται μετ’ εμποδίων και όλα θα κριθούν από το κατά πόσον προνοητικός/ή είσαι. «Παίζει» κι ένα θέμα με τα χαρτιά σου. Αντίθετα, σε συμφέρει να δώσεις έμφαση στην επιμόρφωσή σου ή στην εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου θέτει σύνθετα οικονομικά ζητήματα με την βασική σου προτεραιότητα να είναι η αποκατάσταση μιας ζημιάς ή η κάλυψη μιας υποχρέωσης που δεν μπορεί να περιμένει.

 

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου λειτουργεί απαγορευτικά για νέες συνεργασίες, ενώ όσον αφορά στις τρέχουσες, προέχει το να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, χωρίς να «φορτωθείς» με ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, με τον Ηλιο στον Λέοντα να περνά από «στενωπό», οφείλεις να επικεντρωθείς στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, ενώ αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις χρήματα να είσαι βέβαιος/η ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν στην ώρα τους.

 

Λέων

Με τον Ηλιο στο ζώδιό σου να βάζει ψηλά τον «πήχη», η ημέρα σου δεν θα είναι εύκολη, φαίνεται μάλιστα πως όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, ποντάροντας είτε στο φιλότιμό σου, είτε στις ενοχές σου. Ακόμη όμως κι αν πιεστείς πολύ, φρόντισε να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τις προϋποθέσεις σου, ώστε να μην απογοητευτείς στην συνέχεια. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά σου αλλά για ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα», τόσο σε άψυχο, όσο και σε έμψυχο υλικό.

 

Παρθένος

Ο Ηλιος στον Λέοντα σου βάζει ένα προσωρινό «φρένο» σε αρκετές από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να περιορίσεις τις κινήσεις σου, δίνοντας έμφαση στο «μέσα» σου. Επιπλέον, «παίζει» μια ενόχληση στην υγεία σου ή την υγεία ενός δικού σου ανθρώπου κι εδώ δεν χωρούν αμέλειες. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου δεν προσφέρεται για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ούτε βέβαια για «αγάπες και λουλούδια», αντίθετα σε θέλει πιο ρεαλιστή στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

 

Ζυγός

Με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς μεν να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, η ημέρα ωστόσο δεν προσφέρεται για μισθώσεις και αγορές ακινήτων ή οικιακού εξοπλισμού. Παράλληλα, με τον Ηλιο στον Λέοντα είναι πιθανό να απογοητευθείς από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ίσως όμως να είναι και η ανασφάλεια που θα σε οδηγήσει να δώσεις «γη και ύδωρ» σε άτομα ή φορείς που εκλαμβάνουν την φιλοτιμία και το αίσθημα ευθύνης σου, ως αδυναμία.

 

Σκορπιός

Με τον Ηλιο στον Λέοντα να σε περνάει από εξετάσεις, οι ευθύνες σου γιγαντώνονται, ωστόσο κάποιες πρωτοβουλίες σου θα αντιμετωπιστούν με πολύ επικριτικό πνεύμα ακόμη κι αν εσύ τα κάνεις όλα «τέλεια». Μην κάνεις λοιπόν παραπάνω πράγματα, κράτησε τους τύπους και όρισε… γραπτώς το τι θέλουν οι άλλοι από σένα αλλά και ποια είναι τα δικά τους καθήκοντα. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό οίκο σου, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα.

 

Τοξότης

Με τον Ηλιο στον Λέοντα να μην «ρολάρει», κάποια εμπόδια δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Ισα-ίσα που μπορεί να σου τύχουν καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να μείνεις μέσα και να διαβάσεις ή να δεις μια ταινία. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, μην αποπειραθείς καν να ξανοιχτείς οικονομικά, αντίθετα «φύλαξε τα ρούχα σου».

 

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να αυξάνει τις πιέσεις που σου ασκούνται, οφείλεις να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις σου, απαιτώντας ωστόσο τα ανάλογα και από τους άλλους. Αυτό σημαίνει … όχι «χάρες», ενώ στην ανάγκη ας πάει «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»! Οσον αφορά δε τις οικονομικές βλέψεις σου, με τον Ηλιο στον 8ο ηλιακό οίκο σου να περνά… κρίση, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι, αφού η τύχη σου δεν θα σε βοηθήσει, μπορείς όμως να προβείς σε μια σημαντική πώληση.

 

Υδροχόος

Με τον Ηλιο απέναντί σου να «φωτίζει» προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών, μπορεί να σε απασχολήσει ένα σοβαρό θέμα, που αφορά έναν δικό σου άνθρωπο και αν δεις πως δεν βγαίνει άκρη, αντί να παιδεύεσαι, σε συμφέρει να «παγώσεις» τα πράγματα, αναστέλλοντας κάποιες δράσεις για αργότερα. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί και από μόνο του, λόγω «ανωτέρας βίας». Παράλληλα, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

 

Ιχθύες

Με τον Ηλιο στον Λέοντα σε περιμένουν αρκετές εργασίες, τις οποίες καλείσαι να διεκπεραιώσεις με προσοχή και υπομονή, αφού σίγουρα θα σου τύχουν και πολλά «στραβά». Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, παρά μόνον για διορθωτικές κινήσεις και «χρήσιμους περιορισμούς», ενώ, δώσε προσοχή και στην υγεία σου, κόβοντας μια κακή συνήθεια. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να λειτουργήσεις εθελοντικά για μια κοινή υπόθεση.