Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 10:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (14-8)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr


Κριός
Ο Αρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση κι αυτό είναι το καλύτερο για σένα αφού πρώτον η αναμονή σε «σκοτώνει» και δεύτερον θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά μέσα σε χρόνο…dt! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί να αγωνιστείς και να διεκδικήσεις πράγματα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευχάριστες γνωριμίες, όπως επίσης εξόδους και ταξίδια, συμβαδίζοντας με την τάση σου να «τσιμπολογάς» λίγο απ’ όλα, μέχρι τουλάχιστον να καταλήξεις σε αυτά που θες πραγματικά.

Ταύρος
Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, με την σωστή πληροφόρησή σου να είναι το «κλειδί» μιας επιτυχημένης αγοράς ή επένδυσης. Υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσουν να «φεύγουν» χρήματα δεξιά κι αριστερά για όχι και τόσο… σοβαρούς λόγους! Παράλληλα βέβαια ο Αρης στον Κριό βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσεις κόσμο, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι ή να… ανάψουν τα τηλέφωνα! Επιπλέον αναδεικνύεται ο μεσολαβητικός ρόλος σου και η ικανότητά σου να επικοινωνείς με «κάθε καρυδιάς καρύδι». Παράλληλα βέβαια ο Αρης στον Κριό σε βάζει σε θέση μάχης, ιδιαίτερα σε σχέση με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου.

Καρκίνος
Ο Αρης στον Κριό βάζει «φωτιά» στην ζωή σου, επιταχύνοντας διαδικασίες, οπότε κι εσύ θα πρέπει να είσαι «ετοιμοπόλεμος/η». Πέρα όμως από εκείνα που επιβάλλεται να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστούν επείγουσες καταστάσεις, θα πάρεις και νέες πρωτοβουλίες, ικανές να ξεμπλοκάρουν καταστάσεις που χρόνιζαν. «Βάλε τώρα που γυρίζει», λοιπόν! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους βγάζει στο φως μυστικά αλλά και πλευρές της «εσωτερικής» ζωής σου, με τα όνειρα και τις απωθημένες καταστάσεις να δίνουν τον… ρυθμό!

Λέων
Η Σελήνη στους Διδύμους εμπλουτίζει την ζωή σου με γνωριμίες «παντός καιρού», ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ές, με τις δημόσιες σχέσεις σου να παίρνουν «τα πάνω τους». Μένει όμως να βγει και κάποιο πρακτικό όφελος απ’ όλα αυτά κι όχι μόνον «λόγια του αέρα». Παράλληλα βέβαια ο Αρης στον Κριό φέρνει και κάποιες αψιμαχίες, όπου θα χρειαστεί να «πατήσεις πόδι», για να μην παίρνουν πολύ… θάρρος ορισμένοι/ες!

Παρθένος
Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στην ζωή σου κι αν αναζητάς τρόπους για να επεκτείνεις την δράση σου δεν έχεις παρά… να στείλεις το μήνυμα σε όποιον/α έχει τα μέσα για να συνδράμει στο έργο σου. Επιπλέον, γνωριμίες και «κονέ» θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις εύκολα τις υποθέσεις σου, ενώ ένα ακόμη «δυνατό» όπλο σου είναι και το Διαδίκτυο. Παράλληλα βέβαια ο Αρης στον Κριό σηματοδοτεί οικονομικές διεκδικήσεις.

Ζυγός
Ο Αρης στον Κριό διαταράσσει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το ιδανικό όμως θα ήταν να προτάξεις εσύ τα αιτήματά σου κι όχι να αμύνεσαι διαρκώς απέναντι στις απαιτήσεις των άλλων. Εννοείται δε, πως μια τρέχουσα συμφωνία κινδυνεύει να «σπάσει». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει την διάθεσή σου τόσο να μάθεις καινούργια πράγματα, όσο και να διαδώσεις-συζητήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη στους Διδύμους αναμοχλεύει επιθυμίες, ανάγκες και οικονομικά ζητήματα και δεν έχεις παρά να ρωτήσεις για να μάθεις τι είναι αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Τσέκαρε ωστόσο τις πηγές σου, αφού υπάρχει και το «ράδιο αρβύλα»! Παράλληλα βέβαια ο Αρης στον Κριό φέρνει μια αναταραχή στα εργασιακά σου κι εδώ θα φανεί πόσο καλός/ή είσαι στην διαχείριση κρίσεων αλλά και στο να ανταποκρίνεσαι σε καθήκοντα ή υποχρεώσεις που έχουν και… συνδιεκδικητές!

Τοξότης
Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει μια διαρκή «αλλαγή παραστάσεων» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου κι όχι άμεσα στην δική σου. Επιπλέον, η τάση σου για ταξίδια και «ξεπορτίσματα» θα ικανοποιηθεί πλήρως! Παράλληλα ο Αρης στον Κριό πριμοδοτεί την αναζήτηση μιας περιπέτειας, ας μην «ξανοιχτείς» όμως σε πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά. Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους.

Αιγόκερως
Ο Αρης στον Κριό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν οι σχέσεις με τους οικείους σου διαταραχθούν ή ο χώρος σου αρχίσει να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει περισσότερες δουλειές, με κίνδυνο ωστόσο να «βολοδέρνεις» ανάμεσα στο ένα και το άλλο, ειδικά αν «πάσχει» η πληροφόρησή σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου αλλά και να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ισως όμως και να αποκομίσεις τελικά μια αίσθηση πως γίνεται «πολύ κουβέντα για το τίποτα»! Παράλληλα βέβαια ο Αρης στον Κριό φέρνει εντάσεις στις επαφές και στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», αν μάλιστα δεν προσέξεις μπορεί να πάθεις και κάποιο ατύχημα κι εκείνο τελικά που σε συμφέρει είναι το να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ιχθύες
Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια διευρυμένη κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο, με τα όποια προβλήματα να ξεχνιούνται μέσα από σχετικά ανάλαφρες καταστάσεις. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα θα… ακούσεις πολλά, που όμως καλείσαι να αξιολογήσεις. Παράλληλα ο Αρης στον Κριό «φουντώνει» τις επιθυμίες σου και είναι πιθανό να ξοδευτείς για την άμεση ικανοποίηση ενός «πάθους» σου, πρόσεξε όμως και τα «αρπακτικά» που λυμαίνονται το βιός σου.