Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 10:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15-8)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr


Κριός
Το τρίγωνο Ηλιου-Αρη μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως κάποια στιγμή να ξεσπάσεις κατά… δικαίων και αδίκων! Πέρα από τα νεύρα όμως, θα διαπιστώσεις ότι κατέχεις και δυνατότητες που δεν γνώριζες, ίσως μάλιστα να πετύχεις και κάτι πολύ σημαντικό. Από την άλλη, ο Ερμής στον Λέοντα τελεί υπό καθεστώς… Κρόνου και σε πιέζει να ασχοληθείς και με τα λάθη ή τα προβλήματα σχέσεων ή αγαπημένων σου προσώπων.

Ταύρος
Με το τρίγωνο Ηλιου-Αρη οφείλεις πρωτίστως να λάβεις… έκτακτα μέτρα για την υγεία σου αλλά και τους διάφορους «βαλτούς» που «στήνουν» καταστάσεις εναντίον σου, ξεκαθαρίζοντας το «τοπίο». Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σηματοδοτεί άγχη και στενοχώριες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου. Επιπλέον, αν δεχθείς επισκέψεις ή πολύ περισσότερο φιλοξενήσεις κάποιον/α, μην του/της δίνεις και πολύ… θάρρος.

Δίδυμοι
Το τρίγωνο Ηλιου-Αρη σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» ένα κοινωνικό ή συλλογικό ζήτημα, ωστόσο η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στους κόλπους φίλων και γνωστών, που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και θεωρούν ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους ρωτήσεις. Πρόσεξε μάλιστα μήπως «έρθετε στα χέρια»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει πιέσεις και στενοχώριες από συγγενικά σου πρόσωπα, ενώ δεν ευνοεί εξόδους ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Καρκίνος
Με το τρίγωνο Ηλιου-Αρη παίρνουν μεν μπροστά οι «μηχανές» σου, ωστόσο ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση. Αν μπορείς λοιπόν, κάνε αυτό που σου «βγαίνει», χωρίς να εμπλέξεις άλλους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα στενεύει τις οικονομικές δυνατότητές σου, οπότε είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Λέων
Το τρίγωνο Ηλιου-Αρη σε χρήζει άνθρωπο της δράσης και όντως μπορείς να πετύχεις πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρόσεξε όμως μήπως «μαζί με τα ξερά, κάψεις και τα χλωρά». Επιπλέον, οι σχέσεις σου με συγγενείς ή γείτονες γίνονται πολύ «θερμές», τόσο από την καλή, όσο και από την… ανάποδη! Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σηματοδοτεί έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων κάτω από πίεση. Αν όμως αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, το πιθανότερο είναι να «κολλήσεις».

Παρθένος
Το τρίγωνο Ηλιου-Αρη σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές αλλά και από την «μανία» να εκπληρώσεις δικά σου απωθημένα, κάτι που θα σε αφήσει «ταπί»! Από την άλλη πλευρά όμως αν πάρεις κάποιο οικονομικό ή επενδυτικό ρίσκο, μάλλον θα «σου βγει» και μένει να διαχειριστείς σωστά το περίσσευμά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να ξεκουραστείς και να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, κόβοντας τις βλαβερές συνήθειες.

Ζυγός
Με το τρίγωνο Ηλιου-Αρη όλα εξελίσσονται πιο γρήγορα και τα καλά νέα είναι ότι θα βρεις ένθερμους υποστηρικτές για τα σχέδιά σου. Από την άλλη πλευρά όμως, η ένταση «καραδοκεί» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το «φύλλο» μπορεί να «γυρίσει» από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας.

Σκορπιός
Με το τρίγωνο Ηλιου-Αρη να «στοχεύει» (και) την υγεία σου, κινδυνεύεις από καψίματα, πρηξίματα και άλλα μικρά ατυχήματα. Επιπλέον, παρά την αργία της ημέρας σε περιμένουν εντατικές εργασίες, που καλό είναι να τις κάνεις μόνος/η σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Λέοντα να περνά από «εξετάσεις», τα όσα κάνεις θα κριθούν από την επάρκειά σου κι όχι τόσο από την τύχη σου. Κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται πατώντας στις δικές σου πλάτες, μην διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου.

Τοξότης
Με το τρίγωνο Ηλιου-Αρη είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε… έξαψη, είτε δημιουργική, είτε λόγω της συμπεριφοράς και των επιλογών ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως όλα αυτά να είναι μια καλή αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Λέοντα να επηρεάζεται από τον Κρόνο, η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως τόσο για εξωστρεφείς δράσεις, ιδιαίτερα ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Αιγόκερως
Το τρίγωνο Ηλιου-Αρη προκαλεί αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή σου ζωή, όσο και στα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης ή απλά να «τα τσουγκρίσεις» με τους οικείους σου, όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα δεν ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ αν δεν προσαρμοστείς με ρεαλισμό στην οικονομική πραγματικότητα που βιώνεις, το πιθανότερο είναι να δημιουργήσεις επιπλέον υποχρεώσεις.

Υδροχόος
Το τρίγωνο Ηλιου-Αρη σε θέλει πιο προσεκτικό/ή στο τι λες και κάνεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να ξεσπάσει μια διαμάχη στο περιβάλλον σου. Σίγουρα βέβαια θα υπάρξουν και «φανατικοί» υποστηρικτές σου αλλά γιατί να χαλάσει μια εορταστική ημέρα με αψιμαχίες; Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο.

Ιχθύες
Το τρίγωνο Ηλιου-Αρη μπορεί να αναδείξει ένα οικονομικό ή εργασιακό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί άμεσα, ίσως όμως να εντείνει και την καταναλωτική σου «μανία», με συνέπεια να εξανεμιστούν σε χρόνο… μηδέν οι οικονομίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως απόφυγε να αγοράσεις εύθραυστα ή ευαίσθητα προϊόντα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει τις… δικές του πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα.