Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 09:57

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16-9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16-9)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός
Ο Ερμής απέναντί σου σε βοηθά να πετύχεις το καλύτερο για σένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αρκεί φυσικά να «φρενάρεις» κάπως τον εγωισμό σου. Ισως μάλιστα η επιτυχία ενός συνεργάτη ή ενός «δικού σου» ανθρώπου να δώσει «πόντους» και σε σένα. Με την Σελήνη στην Παρθένο εκείνο που προέχει είναι η υγεία και η διατροφή σου και καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου! Κι επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν.

Ταύρος
Με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ισως βέβαια να σου προκύψει κι ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που «πελαγοδρομεί» μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου, αν μάλιστα ψάχνεις για δουλειά θα βρεις κάτι κοντά με αυτό που θες. Θα έχεις την δυνατότητα να δικτυωθείς και να διαφημίσεις το έργο ή τις ιδέες σου.

Δίδυμοι
Ο Ερμής στον Ζυγό εξάπτει την περιέργειά σου για το τι… κάνει ο ένας κι ο άλλος αλλά σε κάθε περίπτωση θα σου δώσει το έναυσμα να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου, προσεγγίζοντας μάλιστα ένα νεανικό κοινό. Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις.

Καρκίνος
Ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει μια αυξημένη κινητικότητα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και ανεξάρτητα με το ότι πολλά από αυτά που θα ειπωθούν θα είναι «λόγια του αέρα», φαίνεται να δρομολογείται μια περιουσιακή ρύθμιση, ενώ «παίζει» και μια αλλαγή διαρρύθμισης ή μετακόμιση. Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις συμπεράσματα.

Λέων
Ο Ερμής στον Ζυγό σε «βομβαρδίζει» με πληροφορίες, καλό είναι ωστόσο να μην αναλωθείς μόνον σε ανάλαφρα σχόλια και κουτσομπολιά. Επιπλέον αναμένονται περισσότερες επαφές και μετακινήσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που «φυσάει». Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά.

Παρθένος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες και τις τεχνικές σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή. «Παίζουν» φυσικά και τα… αγαπημένα σου θέματα, περί υγείας και διατροφής. Στα αμιγώς δικά σου όμως ενδέχεται να «κάνεις την τρίχα, τριχιά»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε βοηθά να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, ίσως μάλιστα μια σύμβαση ή συνεργασία να σου λύσει τα χέρια.

Ζυγός
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει ακόμη πιο συνεργάσιμο και με όπλο την διπλωματία μπορείς να πετύχεις πολλά και να «χωθείς» εκεί που θες.  Προσπάθησε ωστόσο να μην αποσπάσαι διαρκώς και να μην κάνεις σημείο αναφοράς σου τους άλλους. Επιπλέον, μια σύμβαση ή συνεργασία είναι στα σκαριά. Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις.

Σκορπιός
Ο Ερμής στον Ζυγό σε παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, στα προσωπικά σου, οι οποίες ενδέχεται να σε αποσπάσουν από τα ουσιώδη, ίσως μάλιστα να γίνει «σούσουρο» για ένα ζήτημα… ανάξιο του ενδιαφέροντός σου! Αντίθετα όμως στα εργασιακά σου φαίνεται να δικτυώνεσαι και να αποκτάς πρόσβαση σε κάθε πηγή πληροφόρησης, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις κρυφούς συμμάχους. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες.

Τοξότης
Ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει νέες γνωριμίες, φαίνεται μάλιστα πως οι διαπροσωπικές σχέσεις σου διέπονται από ένα συνεργατικό πνεύμα. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις επί παντός… επιστητού αλλά και να δικτυωθείς με ομάδες ή έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο οι δουλειές σου δεν μπορούν να γίνουν με τον δικό σου τρόπο κι επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν, ίσως καταστεί αναγκαίο να κάνεις υποχωρήσεις.

Αιγόκερως
Ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει κινητικότητα και διαπραγματεύσεις στην καριέρα σου κάτι που μπορεί να σε «ζαλίσει» προσωρινά αλλά τελικά θα είναι για καλό. Επιπλέον, μια υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει ύστερα από την μεσολάβηση τρίτων. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητά σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με επαφές σχετικές με εργασιακά θέματα. Γενικά, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Υδροχόος
Ο Ερμής στον Ζυγό σου δίνει «βήμα» στον έξω κόσμο, ενώ σε βοηθά να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου αλλά και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου κι όσο περισσότερα άτομα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα θα περνάς! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες.

Ιχθύες
Ο Ερμής στον Ζυγό σου παρέχει πληροφορίες για αγοραστικές ευκαιρίες ή επενδύσεις, ενώ στις οικονομικές υποθέσεις σου θα πετύχεις πολλά περισσότερα μέσα από συμβάσεις και συνεργασίες, αρχής γενομένης από μια νομική ρύθμιση. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν, λόγω του… υπερβολικού ρεαλισμού των άλλων.

 


NEWSLETTER