Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 09:27

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18-9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18-9)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός
Το τετράγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στην απαλλαγή σου από ευθύνες και την στήριξή σου από ένα ισχυρό πρόσωπο, ενώ γενικότερα με δεδομένη την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν. Σήμερα όμως, όχι αύριο! Μπορεί να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας που θα διευρύνει τις προοπτικές σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι η αφετηρία μιας περιόδου εργασιακής «ασάφειας», όπου πολλά από αυτά που θα σου υποσχεθούν δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου γεμάτης με όνειρα και ελπίδες για τα προσωπικά σου αλλά το πιθανότερο είναι να διαψευστείς στην πορεία. Το τετράγωνο Ερμή-Δία φέρνει εργασιακές διευκολύνσεις, επιτρέποντάς σου να… τεμπελιάσεις και να χαρείς τον ελεύθερο χρόνο σου! Ισως να εκδράμεις ή να ταξιδέψεις, ενώ μια καλή είδηση θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Είναι πιθανό να σου γίνει μια προσφορά υπηρεσιών σωματικής ευεξίας αλλά και να αποκτήσεις συσκευές ή εργαλεία.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δρομολογεί εξελίξεις σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, φαίνεται όμως ότι κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Το τετράγωνο Ερμή-Δία βελτιώνει την ψυχολογία σου και εσύ δεν έχεις παρά να περάσεις καλά χωρίς να πιέζεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες μπορούν να αναλάβουν άλλοι. Μπορεί να πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ με την τύχη που σε συνοδεύει, έχεις να λαμβάνεις… γενικώς!

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο προσφέρεται μεν για διαβάσματα και… στοχασμούς αλλά σε πρακτικά θέματα είναι προοίμιο άστοχων κινήσεων και «μπερδεμάτων» με συγγενείς. Με το τετράγωνο Ερμή-Δία μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση εξελίσσεται θετικά, ενώ αν στοχεύεις στην ανανέωση του χώρου σου ή στο να «αράξεις» κάπου, μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό με μια σχετική ευκολία. Είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσεις μια χάρη αλλά και για να επωφεληθείς από μια σχέση ή συνεργασία.

Λέων
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σου ανοίγει «παρτίδες» με άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Δία δίνει έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τόνο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, δεν χρειάζεται ωστόσο να πάρεις και πολύ στα… σοβαρά άτομα που ξέρουν μεν να κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά πάσχουν από ουσία! Ακόμη, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου (μεταφορικού ή επικοινωνιακού) αλλά θα σου έρθει πολύ πιο βολικό το να εξυπηρετηθείς από άλλους.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υποδεικνύει μεν ένα νέο ξεκίνημα αλλά φαίνεται πως οι προσπάθειές σου θα πάνε «στον βρόντο», οπότε μείνε στα… όνειρά σου! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Δία βάζει τα οικονομικά σου σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση ή να σου γίνει μια «απίστευτη» προσφορά. Αν τώρα προβείς και σε κάποιες σπατάλες… χαλάλι τους, ακόμη κι αν πρόκειται για την ικανοποίηση ενός «καπρίτσιου»! Επιπλέον, θα έχεις τα «τυχερά» σου και σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός
Με το τετράγωνο Ερμή-Δία η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της, με συνέπεια κάποια πράγματα που μέχρι χθες σου φαίνονταν «βουνό», να γίνονται εύκολα και απλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις έναν ευχάριστο περίπατο ή μια εκδρομή, που θα σου αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αγοράσεις και διάφορα ρούχα ή αξεσουάρ, βελτιώνοντας εντυπωσιακά την εξωτερική σου εμφάνιση. Πρόοδος και… επεκτάσεις αναμένονται και στο σπίτι ή την οικογένειά σου. 

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αναδείξει θέματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την εμπιστοσύνη να λείπει σε… διακοπές! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να αρθούν κάποιοι περιορισμοί, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια «κάτω από το τραπέζι». Επιπλέον, αναμένεται να σου γίνει μια προσφορά σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ «παίζει» και η απόκτηση ενός μέσου που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου στην καριέρα σου, που όμως έχει σαν κύρια χαρακτηριστικά την… ουτοπία ή την απραξία, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ! Ισως πάλι να σου τάξουν κάτι που δεν θα πραγματοποιηθεί. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Δία να σε μπολιάζει με τύχη, ανεξάρτητα από το αν το… αξίζεις ή όχι θα επωφεληθείς από καταστάσεις και πέρα από τα αναμενόμενα κέρδη θα έχεις την ευκαιρία να «περιδιαβείς» σε στέκια και να γνωρίσεις κόσμο.

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε παραπέμπει πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να χάσεις, κάνοντας ενίοτε «σκόντο» στην σοβαροφάνειά σου, ωστόσο είναι σαφές πως στις δουλειές σου δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά στα δύσκολα… ψάχνεις να τα βρεις! Αν πάντως θέλεις να ζητήσεις μια μεγάλη εξυπηρέτηση, είσαι στο σωστό timing. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου με πνευματικές αναζητήσεις.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί οικονομικές απάτες και… αυταπάτες! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Δία να διώχνει μακριά έγνοιες και σκοτούρες, η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι σχετικά ανάλαφρη και χαρούμενη, ίσως μάλιστα μια καλή είδηση ή ένα τυχερό συναπάντημα να σου… φτιάξει την μέρα! Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να χάσεις την ώρα σου και με «φανφαρόνους» που μεγαλοποιούν καταστάσεις, αν όμως δεν πρόκειται για δουλειά, λίγο σε νοιάζει.

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο πριμοδοτεί σχέσεις και συνεργασίες με άτομα που… δεν είναι για να τα εμπιστεύεσαι! Το τετράγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, πρόσεξε μόνο, μήπως στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης πολυτέλειας, προβείς σε αγορές, που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες σου κι εδώ βέβαια «παίζει» κι ένας μάλλον άσκοπος δανεισμός. Αναμένεται να κάνεις αρκετές γνωριμίες, όμως ανάμεσα σε εκείνους/ες που έχουν όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσουν, θα υπάρξουν και άτομα που λένε πολλά και δεν κάνουν… τίποτα!

 


NEWSLETTER