Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 09:27

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (19-9)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr


Κριός
Η Σελήνη απέναντί σου θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς, θέτοντας τις βάσεις μιας συνεργασίας, ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου και όχι άμεσα στην δική σου. Το φιλότιμό σου μπορεί να κάνει τους άλλους πιο συνεργάσιμους, αντίθετα όμως η… επίδειξη εγωισμού, μόνον κόντρες θα δημιουργήσει! Η χιαστί Ηλιου-Αρη φέρνει σωματικούς πόνους, στις δουλειές σου ωστόσο μπορείς να αξιοποιήσεις και τις δυνατότητες που σου δίνει η σύγχρονη τεχνολογία για να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα!

Ταύρος
Η Σελήνη στον Ζυγό ανακινεί εργασιακά θέματα, με τους άλλους να είναι ωστόσο το «κλειδί» των εξελίξεων, είτε οι επιλογές τους σε ευνοήσουν, είτε όχι. Αν πάντως ψάχνεις για δουλειά, απλά… διάδωσέ το! Μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, αφού σήμερα είναι εύκολο να ταλαιπωρηθείς από τις όχι καλές επιλογές σου. Με την χιαστί Ηλιου-Αρη, πρόσεξε μήπως θεωρηθεί ότι παρεμβαίνεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα σου, κάτι που θα έχει θετικές συνέπειες τόσο στα προσωπικά, όσο και στα οικονομικά σου. Μάλιστα μπορείς να συνδυάσεις την διασκέδασή σου με μια πλήρη ενημέρωση για τις ζωές των άλλων! Η χιαστί Ηλιου-Αρη φέρνει εντάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς και εγωισμού, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Καλό είναι να συμπεριφερθείς… ευγενικά σε οικιακές συσκευές που δείχνουν ανυπακοή!

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Ζυγό συμβάλλει σε μια κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο, με ανθρώπους και… έπιπλα να αλλάζουν θέσεις, ίσως όμως απλά να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα θα βρεις τις «άκρες», που χρειάζεσαι. Η χιαστί Ηλιου-Αρη σε ωθεί να «φορτσάρεις» ή να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου όμως, αναμένονται εντάσεις και τεχνικά προβλήματα, ιδιαίτερα με τα ψηφιακά συστήματα.

Λέων
Η Σελήνη στον Ζυγό συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για ποικίλα ζητήματα, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω» και θα σε βοηθήσει με τις διασυνδέσεις του. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή πολλές εξόδους με παρέα. Η χιαστί Ηλιου-Αρη φέρνει οικονομικές διαφωνίες ή διεκδικήσεις, που ίσως και να χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Παρθένος
Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί εξελίξεις στα οικονομικά σου, είτε άμεσα με κέρδη και παροχές, είτε έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων και θα σου επιτρέψει να πάρεις βαθιές «ανάσες». Από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί και να ξοδευτείς για να καλύψεις τις ανάγκες-επιθυμίες άλλων. Η χιαστί Ηλιου-Αρη σε κάνει… ολίγον τούρμπο κι αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις εκνευρισμούς αλλά και «αβαρίες» δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση.

Ζυγός
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου η ημέρα έχει αρκετές προκλήσεις για σένα και καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση για κάθε ενδεχόμενο. Επιπλέον όμως, αναδεικνύεται ο διαμεσολαβητικός ρόλος σου και οι ικανότητές σου στην διαπραγμάτευση, έστω κι αν κάποια στιγμή διαπιστώσεις ότι η πολύ… δημοκρατία βλάπτει! Παράλληλα, η χιαστί Ηλιου-Αρη σου εφιστά την προσοχή στα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο. Αν πάλι ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου, να ξέρεις πως θα περάσει σύντομα.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Ζυγό ανακινεί το παρασκήνιο και είναι πιθανό να μάθεις «πράματα και θάματα»! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να το μοιραστείς με ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου, αφού θα κάνει το παν για να βρεθεί μια λύση, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας ή εργασίας. Παράλληλα, η χιαστί Ηλιου-Αρη σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δεν θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Ζυγό εμπλουτίζει την κοινωνική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ές, καλό είναι όμως να σου μείνει και κάτι απ’ όλα αυτά και όχι μόνον τα… κουτσομπολιά! Με την χιαστί Ηλιου-Αρη θα κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά για να διεκπεραιώσεις μια υπόθεση καριέρας, μπορεί όμως να προκύψουν και εντάσεις ή συγκρούσεις. Προσπέρασε τον εγωισμό του καθενός -και τον δικό σου εννοείται- αφού το ζητούμενο είναι να γίνει η δουλειά… χθες!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει τα θέματα καριέρας και αν χρειαστεί να γίνουν και κάποιες διαπραγματεύσεις ή να συνεργαστείς με άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία, τα όποια προβλήματα θα λυθούν. Με την χιαστί Ηλιου-Αρη αναμένεται να ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα για πρακτικά ή επαγγελματικά θέματα, «παίζει» ωστόσο και μια νομική διεκδίκηση. Αν χρειαστείς την συνδρομή μηχανημάτων πρόσεξε μήπως αναθέσεις κάτι σε «άσχετο/η» που θα τα κάνει «μαντάρα».

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την διάθεσή σου τόσο να μάθεις καινούργια πράγματα, όσο και να διαδώσεις-συζητήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά σου αλλά και να κάνεις ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα, η χιαστί Ηλιου-Αρη απαιτεί την «εδώ και τώρα» τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων και αν κινηθείς αποφασιστικά θα υπερκαλύψεις το πλάνο σου ή θα πετύχεις μια σημαντική χρηματοδότηση, έστω και μετά από μια «επεισοδιακή» διαπραγμάτευση.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Ζυγό αναμοχλεύει οικονομικά ζητήματα και δεν έχεις παρά να ζυγίσεις προσεκτικά τα «θέλω» και τις πραγματικές δυνατότητές σου, ώστε να μην κυνηγάς «Χίμαιρες». Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης ή να ρυθμίσεις παλαιότερα χρέη σου, ενδέχεται ωστόσο να μπεις και σε έξοδα για μια νομική υπόθεσή σου. Παράλληλα, με την χιαστί Ηλιου-Αρη οι άλλοι σε βάζουν στην «πρίζα», ωστόσο εν μέσω διαφωνιών και αντεγκλήσεων μπορεί και να βρεις το κίνητρο που σου έλειπε!