Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22-9)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός
Ο Ερμής απέναντί σου μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εξ αιτίας ενός ζητήματος που αντιμετωπίζεις περισσότερο συναισθηματικά από όσο θα έπρεπε. Παράλληλα, η ημέρα δεν είναι εύκολη για εξωστρεφείς δραστηριότητες και ίσως να ταλαιπωρηθείς αν αποφασίσεις να μετακινηθείς για λόγους αναψυχής και μόνον. Αντίθετα, με την Σελήνη στον Τοξότη να παραπέμπει σε αναγκαστικές επιλογές, οφείλεις να τηρήσεις τα δέοντα και το πρωτόκολλο, σε βάρος των «θέλω» σου.

Ταύρος
Με την Σελήνη στον Τοξότη να σε βάζει σε καταναλωτικούς πειρασμούς, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα προϊόντα. Αν σου ζητηθούν δανεικά και τα δώσεις, θεώρησέ τα ως… χαμένα! Αντίθετα όμως μπορείς να «τρέξεις» μια σημαντική πώληση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις κάποιες «τρύπες»... Ο Ερμής στον Ζυγό σου συνιστά να εφαρμόσεις «με το νι και με το σίγμα» μια θεραπευτική αγωγή αλλά και να μην αδιαφορήσεις για τα εργασιακά σου...

Δίδυμοι
Η Σελήνη απέναντί σου, σε ωθεί να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, το αποτέλεσμα των ενεργειών σου ωστόσο δεν θα σε ικανοποιήσει. Ισως μάλιστα, να σου ασκηθεί αυστηρή κριτική από έναν συνεργάτη ή τον κοινωνικό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα αλλά και να αναδείξει προβλήματα που τόσο καιρό ήταν «κάτω από το χαλί». Με τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί μεν να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να ευχαριστήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι όμως ζήτημα το αν θα αναγνωριστούν οι κόποι σου.

Καρκίνος
Ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε «απόγνωση» με αφορμή και αιτία ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, που κολλάει σε λεπτομέρειες ακατανόητες για σένα αλλά μέχρι να διευθετηθούν δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Παράλληλα, η μέρα θα αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες και καλό είναι να μοιράσεις έγκαιρα τις δουλειές ανάλογα με τις δεξιότητες του καθενός. Αν όμως τα πάρεις όλα επάνω σου τότε θα μείνεις με το παράπονο ότι εσύ κοπιάζεις και οι άλλοι… κάθονται!

Λέων
Η Σελήνη στον Τοξότη δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι ότι αν δώσεις «χώρο», απλά σου ζητάνε κι άλλο! Επιπλέον δεν πρέπει να επενδύσεις σε άτομα ή προοπτικές αφού τα αποτελέσματα θα είναι πολύ φτωχά, ούτε και να ενθουσιάζεσαι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό θέτει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να ταλαιπωρηθείς και στο Διαδίκτυο.

Παρθένος
Η Σελήνη στον Τοξότη αναδεικνύει πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Καλείσαι να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου. Ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να ματαιώσει μια αγορά εξ αιτίας μιας έκτακτης υποχρέωσης που θα προκύψει, ενώ σοβαρές αντενδείξεις υπάρχουν και για τυχόν επενδυτικά σχέδια.

Ζυγός
Με τον Πλούτωνα να «καπελώνει» τον Ερμή στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να γίνεις αποδέκτης εκμυστηρεύσεων αλλά και μιας κακίας σε λόγια και έργα, ενώ κάτι… όχι ευχάριστο «ψήνεται» στο οικογενειακό περιβάλλον σου. Επιπλέον, καλείσαι να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, πριν «σε πάρουν από κάτω». Παράλληλα, τα οικονομικά σου μπορεί να σε βάλουν σε ανησυχία, ιδιαίτερα αν προκύψουν έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ένα… στερητικό σύνδρομο, αφού κάποια πράγματα που θέλεις, αντί να έρχονται προς εσένα… φεύγουν! Οφείλεις να είσαι φειδωλός στα έξοδά σου, αφού οι αγορές δεν θα «σου βγουν», ενώ θα υπάρξει και μια έκτακτη ανάγκη. Ο Ερμής στον Ζυγό σε θέλει προσεκτικό σε σχέση με μια σύμβαση εργασίας. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, να μην προχωρήσεις άμεσα σε μια θεραπευτική αγωγή αλλά να περιμένεις μέχρι να διευκρινιστούν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τοξότης
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενθουσιώδη, κάτι όμως που δεν συνάδει με την αντικειμενική πραγματικότητα και τελικά μπορεί να «σου κοπούν τα φτερά» με όλα αυτά που θα γίνουν ή… δεν θα γίνουν. Δώσε λοιπόν προτεραιότητα σε εκείνα που καλώς ή κακώς πρέπει να γίνουν, αφήνοντας κατά μέρος την διάθεσή σου για μια «εύκολη» ζωή. Ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σε εγκλωβίσει σε μια παρέα που θέλεις μεν να ξεφορτωθείς αλλά κοινές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις σε εμποδίζουν να το πράξεις.

Αιγόκερως
Ο Ερμής στον Ζυγό σου φέρνει αυξημένα καθήκοντα και μια περίπλοκη υπόθεση στην οποία πρέπει να βρεις λύσεις αλλά αν δεις πως δεν βγαίνει άκρη, απευθύνσου στους ειδικούς. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη να αναδεικνύει μεταξύ άλλων θέματα υγείας, που η αφετηρία τους ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον, το σωστό θα ήταν να κάνεις πρώτα μια «στάση» ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου και ύστερα να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Τοξότη σε πιέζει να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό σου άτομο, είτε με μια συλλογική προσπάθεια, να ξέρεις όμως πως ότι προσφέρεις δεν θα «πιάσει τόπο», ίσως μάλιστα να απογοητευθείς από την επικριτική υποδοχή των παρεμβάσεών σου. Ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να χαλάσει και ένα μέσον που χρησιμοποιείς, ενώ σε κάθε περίπτωση η άγνοια κάποιων λεπτομερειών θα αποβεί καθοριστική.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Τοξότη σε πιέζει να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και… άλλων, χωρίς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια παρά μόνον στις δικές σου προσπάθειες. Ισως μάλιστα να βιώσεις μια απόρριψη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή να συνειδητοποιήσεις ότι σε χρησιμοποιεί για να σε πετάξει μετά «σαν την τρίχα από το ζυμάρι»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να προσπεράσεις αγορές και έξοδα, που αποσκοπούν στην ψυχαγωγία σου, αφού προέχει το να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.