Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23-9)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός
Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να σου κάνει την ζωή πιο δύσκολη, πέρα από τα δικά σου θα αναλάβεις και καθήκοντα άλλων κι εδώ είναι που θα πρέπει να διαχωρίσεις τις ευθύνες σου, αφού τελικά θα κατηγορηθείς για όσα έπραξες ή δεν έπραξες. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, εξέτασε προσεκτικά τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για σένα και τα «ψιλά γράμματα», αφού το πιθανότερο είναι να «σε ρίξουν». Εννοείται δε ότι δεν κάνεις το οτιδήποτε χωρίς να έχεις μια τυπική κατοχύρωση.

Ταύρος
Με την Σελήνη στον Τοξότη να επηρεάζει τα οικονομικά σου, κάποια στιγμή θα «ζοριστείς» από τα απανωτά έξοδα, τα οποία μάλιστα καλύπτουν ανάγκες άλλων και όχι δικές σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να εργαστείς περισσότερο αλλά το πιθανότερο είναι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε άτομα που μόνον κριτική ξέρουν να κάνουν. Κάλλιο… ανενεργός λοιπόν, παρά κατηγορούμενος/η! Εξ άλλου έχεις να φροντίσεις και τα δικά σου θέματα σε υγεία, εργασία και περιουσιακά.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη απέναντί σου, έχεις την τάση να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάποια πράγματα όμως μπορεί να «κολλήσουν» ή να πάρουν λάθος δρόμο. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε «προσγειώσει» σε μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει, ιδιαίτερα σε συναισθηματικά ή οικονομικά ζητήματα, ενώ και οι μετακινήσεις-έξοδοί σου αποκτούν έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα, με την χαρά και την διασκέδαση να περιμένουν! Ενα αγαπημένο σου πρόσωπο δοκιμάζεται στα δύσκολα και θέλει εμψύχωση για να μην «μπλοκάρει» από το άγχος.

Καρκίνος
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σηματοδοτεί αυξημένες υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ένα περιουσιακό θέμα σου μπορεί να κολλήσει ή να «στραβώσει» εξ αιτίας κάποιων προαπαιτούμενων που δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη. Κι επειδή είναι οι άλλοι που φταίνε γι’ αυτό, δεν χρειάζεται να «σκιστείς» για να διορθώσεις τα λάθη τους, ας αναλάβει κάποια στιγμή ο καθένας τις ευθύνες του. Με την Σελήνη στον Τοξότη να «δείχνει» την υγεία σου, αν προκύψει κάποια ενόχληση, μην την αγνοήσεις και πράξε τα δέοντα.

Λέων
Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την μεταξύ σας συνεννόηση ή επαφή όμως να μην είναι πάντα ανέμελη. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε παραπέμπει σε μια όχι και τόσο ευχάριστη καθημερινότητα, επιβαρυμένη με «πληκτικές» υποχρεώσεις αλλά και με εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου και εδώ είναι που θα μετρήσουν οι «καβάτζες» που έχεις σε εξοπλισμό αλλά και οι γνώσεις σου σε τεχνικά θέματα. Κι αν δεν ξέρεις κάτι, ευκαιρία να το μάθεις.

Παρθένος
Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια διακριτή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν θες να χαθεί ο έλεγχος θα πρέπει να επιβάλλεις έγκαιρα τους κανόνες σου. Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου επιβάλλεται να αποφύγεις τα περιττά έξοδα κι ας σε πουν… τσιγκούνη/α, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου αλλά και να βάλεις στην θέση του όποιον/α τεμπελιάζει ή δεν καταλαβαίνει την κρισιμότητα των καταστάσεων.

Ζυγός
Με τον Κρόνο να σε… περιμένει στη γωνία, την ημέρα σου δεν την λες και χαρούμενη, αντίθετα κάποια πράγματα που θα συμβούν σε σένα ή την οικογένειά σου θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου είσαι το «κλειδί» στην διατήρηση των ισορροπιών και επειδή τα λάθη δεν συγχωρούνται, είναι προτιμότερο να γίνεις ο «κακός της υπόθεσης», παρά να τρέχεις για να καλύψεις αυτά που θα έπρεπε να είχαν κάνει κάποιοι/ες άλλοι/ες. Με την Σελήνη στον Τοξότη θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να είσαι πιο «σφιχτός/ή» στις αγορές και προσεκτικός/ή στις οικονομικές επιλογές σου κι αν εισπράξεις κάτι μην βιαστείς να το ξοδέψεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, περικόπτοντας συνήθειες που σε βλάπτουν. Αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για εκείνα, ενώ μάλλον πρέπει να περιορίσεις και τις προσδοκίες σου για ψυχαγωγία, αφού η ημέρα έχει για σένα έξτρα δουλειές.

Τοξότης
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, επειδή όμως σήμερα η τύχη σου δεν «φτουράει», θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να διασφαλίσεις κάποια πράγματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα των φίλων σου ή της κοινωνίας, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού στο τέλος θα κουραστείς από την όλη κατάσταση, χώρια που θα εκμεταλλευτούν το φιλότιμό σου.

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου είναι «βούτυρο στο ψωμί σου» όσον αφορά προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και αναμένεται να περάσεις επιτυχημένα τις «εξετάσεις» σου. Θα χρειαστεί να καλύψεις και τις ελλείψεις-αδυναμίες κάποιων, που «δεν κατέχουν» από δύσκολες συνθήκες κι εδώ είναι που καλείσαι να φερθείς ακριβοδίκαια, αφού άλλοι/ες δεν ξέρουν και πρέπει να τους σταθείς κι άλλοι/ες δεν… θέλουν και πάνε γυρεύοντας για κυρώσεις. Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις για την υγεία σου.

Υδροχόος
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πρακτικό/ή και επιμελή στην καθημερινότητά σου, βάζοντας στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις. Αναμένονται και καθυστερήσεις ή προβλήματα, που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου αλλά και την δυνατότητά σου να δίνεις λύσεις σε δύσκολα προβλήματα. Ενα θέμα υγείας φαίνεται να ταλαιπωρεί εσένα ή έναν δικό σου άνθρωπο. Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες με τα επιτακτικά ζητήματα που μπαίνουν, μάλλον θα σε κουράσουν με τις απαιτήσεις τους.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Τοξότη «δείχνει» τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως όμως να χάσεις τον στόχο σου, εξ αιτίας μιας κακώς εννοούμενης πολυφωνίας. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας  προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου και αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, μην δανείσεις χρήματα κι εδώ είναι που ισχύει το «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους».