Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (25-9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (25-9)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, το αποτέλεσμα των προσπαθειών στην καριέρα σου θα κριθεί από την επάρκειά σου κι όχι τόσο από την τύχη σου. Κι αν βέβαια αγνοήσεις κανόνες και δεοντολογίες, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο την ζωή σου. Παράλληλα, ένας μάλλον… αγριεμένος Ηλιος απέναντί σου επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως λοιπόν να «σου την πέσει» κάποιος/α και σε κάνει έξω φρενών, με τον Αρη στο ζώδιό σου ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνεις κι εσύ πιο εύθικτος/η ή απαιτητικός/ή.

Ταύρος
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις, ψυχαγωγικού χαρακτήρα. «Παίζει» βέβαια ένα ταξίδι για δουλειά. Παράλληλα, ο Ηλιος στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον αστρικό Αρη, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάτι έντονο και επείγον στην εργασία σου αλλά σε κάθε περίπτωση χειρίσου το θέμα σου με σύνεση και χωρίς ακρότητες, έχοντας τον νου σου στο πώς θα γίνει η δουλειά σου κι όχι στο ποιος/α θα έχει το «πάνω χέρι».

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να προσαρμοστείς στην αντικειμενική οικονομική πραγματικότητα και να μην δημιουργήσεις επιπλέον υποχρεώσεις. Παράλληλα, ο Ηλιος στον Ζυγό με την προτροπή του αστρικού Αρη σε ωθεί να δράσεις άμεσα, προκειμένου να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό πρότζεκτ. Επιπλέον όμως φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, είναι πιθανό μάλιστα να «ξεφύγει» η όλη κατάσταση, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Καρκίνος
Η Σελήνη απέναντί σου ορίζει τους άλλους ως κινητήριο μοχλό των εξελίξεων, ωστόσο παρά τα αρχικά ενθαρρυντικά μηνύματα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν σε ένα προσωρινό καθεστώς αβεβαιότητας και κρίσης. Στην περίπτωση δε, που σου γίνει μια πρόταση, μελέτησέ την πολύ προσεκτικά. Παράλληλα, ο Ηλιος στον Ζυγό «μπολιάζεται» με την ενέργεια του Αρη, φέρνοντας εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και πρέπει να γίνουν μελετημένες ή συμβιβαστικές κινήσεις.

Λέων
Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει το «καμπανάκι». Παράλληλα, η αντίθεση του Ηλιου με τον αστρικό Αρη σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να διεκπεραιωθούν κάποιες άμεσες προτεραιότητες, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι, ούτε να κάνεις του κεφαλιού σου.

Παρθένος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά… ενθουσιαστικά αλλά στην συνέχεια σε φέρνει ενώπιον απογοητεύσεων ή προβλημάτων στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν η στήριξή σου στα όσα κάνουν ή αντιμετωπίζουν κι όχι μια άγονη κριτική. Παράλληλα, ο Ηλιος στον Ζυγό, με την παρότρυνση του αστρικού Αρη σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «μια κι έξω», κάτι βέβαια που έχει το ρίσκο του.

Ζυγός
Με τον Ηλιο στο ζώδιό σου να δέχεται την επιρροή του αστρικού Αρη, η υπομονή σου μπορεί να στερέψει γρήγορα ή αντίθετα να πέσεις πάνω σε άτομα που δεν έχουν μέτρο στις επιλογές τους και τελικά να γίνει το «μάλε-βράσε». Προνόησε ακόμη για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, ενώ αν καταλάβεις πως δεν έχεις δυνάμεις, μην συνεχίσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προδιαθέτει σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, όπως επίσης και σε μια αναζήτηση των απαιτούμενων εγγράφων ή αρχείων, ενώ όμως όλα ξεκινούν καλά, η κατάληξή τους δεν είναι ανάλογη και αν αρχίσεις να σκέφτεσαι τι πήγε λάθος, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στις… αγαπημένες σου θεωρίες συνωμοσίας. Οχι άδικα όμως, αφού με τον Ηλιο και τον Αρη να ενεργοποιούν από κοινού τον άξονα 6ου και 12ου οίκου, υπάρχουν άτομα που σε διαβάλλουν.

Τοξότης
Εσύ μπορεί να θες πλούτη και μεγαλεία, ωστόσο με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ηλιου με τον αστρικό Αρη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά κι ίσως με αυτήν την «διέξοδο» να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας για κοινωνικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος/η για όλα. Επιπλέον, τεστάρει τον επαγγελματισμό σου κάτω όμως από συναισθηματική πίεση κι αν υποκύψεις σε αδυναμίες της στιγμής, θα σε πιάσουν οι ενοχές και θα γίνεις «βασιλικότερος του βασιλέως»! Παράλληλα και μέσω του αστρικού Αρη, ο Ηλιος στον Ζυγό φέρνει «τριβές» και διαπραγματεύσεις, μέσα από τις οποίες θα αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας καταχρήσεις ή υπερβολές και κόβοντας τις βλαβερές συνήθειες, πολύ περισσότερο που σε περιμένει ένας σχετικά μεγάλος φόρτος εργασιών, πολύ διαφορετικών μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Ηλιος στον Ζυγό επηρεάζεται από τον αστρικό Αρη, επιταχύνοντας διαδικασίες και αναδεικνύοντας ζητήματα δικαίου, κάτι βέβαια που θα οξύνει το πνεύμα σου αλλά μπορεί να σε οδηγήσει σε διαξιφισμούς ή ακόμη και μια νομική διαμάχη.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας. Ισως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής». Παράλληλα με τον Ηλιο στο Ζυγό να δέχεται τα «πυρά» του αστρικού Αρη θα πρέπει να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα.


NEWSLETTER