Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 21:10

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία άνδρα που κακοποίησε δύο 10χρονα αγόρια

Γράφτηκε από την
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία άνδρα που κακοποίησε δύο 10χρονα αγόρια

Ένας άστεγος άνδρας ασέλγησε σε βάρος δύο 10χρονων αγοριών Ρομά που παρέσυρε σε ακατοίκητο κτίριο στον Πειραιά. Συνελήφθησαν και οι μητέρες των παιδιών για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Στη δημοσιότητα, δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΜΠΕΚΡΗ Ιωάννη του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 9-7-1968 στον Πύργο Ηλείας, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος δύο 10χρονων αγοριών Ρομά που παρέσυρε σε ακατοίκητο κτίριο στον Πειραιά, ενώ συνελήφθησαν και οι μητέρες των παιδιών για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων, καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER