Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (30-9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (30-9)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός
Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει διαισθήσεις και «ψυχανεμίσματα», που ανεξάρτητα με το τι «λέει» η λογική σου κινούνται στην σωστή κατεύθυνση, σε θέματα υγείας όμως άλλο νομίζεις και άλλο είναι, οπότε μην βιαστείς να ακολουθήσεις μια θεραπευτική αγωγή. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σε προδιαθέτει για να ζήσεις πιο έντονους ρυθμούς, τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να συνδυάσεις έρωτα και καλοπέραση, στα πλαίσια μιας «παιχνιδιάρικης» ατμόσφαιρας. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να προκύψουν και ανταγωνισμοί.

Ταύρος
Η Σελήνη στους Ιχθύς «σπέρνει» γύρω σου μικρούς ή μεγαλύτερους απατεώνες και σε «βομβαρδίζει» με αιτήματα παροχής βοήθειας, τα οποία στην πλειοψηφία τους δεν έχουν απολύτως καμία βάση ή είναι εκ του πονηρού και δεν είναι ώρα να πιαστείς κορόιδο! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα προσδίδει αίγλη σε κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου και θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου, ίσως όμως να δεχθείς ή να κάνεις και μια επίσκεψη που θα σε «εξιτάρει».

Δίδυμοι
Η Σελήνη στους Ιχθύς σου δίνει όλα τα περιθώρια για να «παραμυθιάσεις» κόσμο και να αποφύγεις κακοτοπιές, μην το… παρακάνεις όμως αφού «το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται»! Επιπλέον, μπορεί να πέσεις θύμα μιας φημολογίας που δεν έχει καμία βάση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε παραπέμπει σε παρεΐστικες καταστάσεις υψηλού… ερωτικού ενδιαφέροντος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα ζήσεις μόνον όμορφες κι ωραίες στιγμές. Αντίθετα το «μικρόβιο» της ζήλιας και του ανταγωνισμού μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα.

Καρκίνος
Με την Σελήνη στους Ιχθύς, τα ψέματα, οι ανυπόστατες φήμες και τα fake news έχουν την… τιμητική τους, χρειάζεται λοιπόν από την πλευρά σου μια αυστηρή αξιολόγηση. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως χαθούν έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα, που τα χρειάζεσαι άμεσα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κατευθύνει σε αγορές, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα, όσο κι εκείνους/ες που αγαπάς. Εννοείται δε ότι θα λάβεις κι εσύ τα δωράκια σου, ως ένδειξη ενός πολύ πιο προσωπικού ενδιαφέροντος.

Λέων
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη ή εξαπατήσεις και πρόσεξε μήπως τελικά πέσεις θύμα της γενναιοδωρίας σου. Αν πάλι αρχίσεις να «μεγαλοπιάνεσαι» με δήθεν προοπτικές, κράτησέ τις στην… φαντασία σου και μόνον! Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να… εξασκήσεις την γοητεία σου στους άλλους, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις πολλές φιλοφρονήσεις από κοντά αλλά και από μακριά.

Παρθένος
Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει λάθη και εξαπατήσεις στα εργασιακά σου κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να μην κάνεις τίποτε και να το… κόψεις στον ύπνο! Οσο για τα θέματα υγείας, ό,τι κι αν εμφανιστεί μην βιαστείς να ακολουθήσεις μια αγωγή, αφού πιθανότατα όπως ήρθε το πρόβλημα, έτσι θα φύγει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν «φλόγα» και πάθος και σίγουρα θα μοιραστούν μαζί σου πολλά, είτε στη ζωή, είτε στο… κρεβάτι!

Ζυγός
Το τετράγωνο Αρη-Κρόνου απειλεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, επειδή όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, προσπάθησε να μην δράσεις «εν βρασμώ» αλλά να περιμένεις μέχρι να περάσει η «μπόρα», ακόμη κι αν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Επιπλέον, ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα σε «στριμώχνει». Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως για να διασκεδάσεις και να… ερωτευθείς μαζί τους.

Σκορπιός
Η Σελήνη στους Ιχθύς συνεισφέρει σε ένα μικρό… χάος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου άλλα λέγονται, άλλα εννοούνται κι άλλα γίνονται. Φαίνεται μάλιστα ότι κάποιος/α έχει τα σωστά «αντίμετρα» απέναντι στην καχυποψία σου, με τα «πυρά» σου να είναι «τζούφια». Ισως όμως και να κινηθείς εσύ «λάθρα», αφού η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που σε «καλοβλέπουν» και σίγουρα ασκώντας την προσωπική γοητεία σου, θα πάρεις ό,τι ζητήσεις.

Τοξότης
Με την Σελήνη στους Ιχθύς να ρίχνει «ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι σκόπιμο να μην λάβεις καμιά σοβαρή πρωτοβουλία, ενώ τσέκαρε για υγρασίες ή/και διαρροές. Επιπλέον ένα οικείο σου πρόσωπο πάσχει. Κατά τα άλλα βέβαια είναι πιθανό να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου έχει… φυλαγμένες πολλές παθιασμένες στιγμές με έρωτα αλλά και δράση, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στους Ιχθύς ή πιο σωστά οι… εκπρόσωποί της επί της γης προσπαθούν να σε παραπλανήσουν με ψέματα ή φαντασιοπληξίες, ενώ στις συναλλαγές σου τσέκαρε δύο και τρεις φορές αν έχει γίνει σωστά η δουλειά. Κάποιες ακυρώσεις ή αναβολές πάντως δεν τις γλιτώνεις… Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου υπόσχεται στιγμές πάθους σε σπίτι, είτε με την καλή, είτε με την… κακή έννοια! Αν πάλι ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου, «τούμπαρέ» τον/την με την γοητεία σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να «ονειροβατείς» σε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας απάτης. Αν δε, σκέφτεσαι να επενδύσεις κάπου, είναι προτιμότερο να… χαρίσεις τα χρήματά σου! Από την άλλη βέβαια «παίζει» να σου χαρίσουν κι εσένα κάτι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να βιώσεις την πιο «πικάντικη» πλευρά της ζωής, ώστε να έχεις να λες και στα… εγγόνια σου! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας από κάποιον/α που μάλλον έχει στο μυαλό του/της να σε… ρίξει στο κρεβάτι.

Ιχθύες
Η Σελήνη στο ζώδιό σου καλλιεργεί τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές τάσεις σου. Επιπλέον όμως σε καλεί να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, αφού μόνον έτσι θα προστατευθείς από τους «κακούς». Ισως μάλιστα να έχεις και μια… κατά λάθος επιτυχία, λειτουργώντας «στα τυφλά»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές ξεκούρασης -κάτι σαν την ανάπαυση του πολεμιστή- συνδυασμένες όμως με μια δημιουργική εκτόνωση και σίγουρα θα υπάρξουν εναλλαγές… ξάπλας και δράσης!

 


NEWSLETTER