Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (1-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (1-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr


Κριός
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε νυν ή… μελλοντικά αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα μέσα στο όλο καλό κλίμα να δρομολογηθούν και ευχάριστες εξελίξεις και για άλλα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος αλλά και να βγάλεις κέρδος από ένα τυχερό παιχνίδι. Ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα, ίσως μάλιστα να μην ξοδέψεις τα δικά σου χρήματα αλλά να σε χρηματοδοτήσουν.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα οι διαθέσιμες ευκολίες σου πολλαπλασιάζονται, όχι όμως τόσο εξ αιτίας των δικών σου προσπαθειών γι’ αυτό εμπιστεύσου περισσότερο τον παράγοντα τύχη. Είναι καλή ημέρα για να ανανεώσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν οικονομική ισχύ αλλά και την πρόθεση να την… μοιραστούν μαζί σου!

Δίδυμοι
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Ωστόσο και στο διαδίκτυο δεν θα περάσεις άσχημα, ενώ θα λάβεις και μια πολύ ευχάριστη είδηση. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθά να διευθετήσεις ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, όχι τόσο με βάση τις ικανότητές σου αλλά κυρίως μέσω της… τσαχπινιάς σου!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον Λέοντα διώχνει μακριά οικονομικές σκοτούρες και έχοντας μια πολύ καλή ψυχολογία θα μπεις στην διαδικασία να αποκτήσεις ότι επιθυμείς αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις «μικρές αμαρτίες» της καθημερινότητας. Ισως μάλιστα να σου χαρίσουν κάτι, ενώ ευνοείσαι και στα τυχερά παιχνίδια. Επιπλέον, μια επένδυσή σου αποδίδει και παρότι δεν θα λύσεις το πρόβλημα της ζωής σου, ότι παίρνεις καλό είναι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στις παρέες σου.

Λέων
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου «λάμπεις» και η φυσική σου παρουσία είναι το «διαβατήριό» σου για να σου γίνουν όλα τα… χατίρια και να είσαι το κέντρο της προσοχής! Είτε λοιπόν πρόκειται για μια «σοβαρή» υπόθεση, είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων. Οι αισθητικές και καλλωπιστικές παρεμβάσεις σου γίνονται ευρέως αποδεκτές. Ο Ερμής στον Σκορπιό σου φέρνει κόσμο στο σπίτι, ίσως όμως να επισκεφθείς εσύ έναν άλλο χώρο.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στον Λέοντα συνεισφέρει σε… κουτσομπολιά γύρω από προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, άπαντα ευπρόσδεκτα αρκεί να μην πρόκειται για… δικές σου «αμαρτίες»! Αναμένονται ωστόσο και σημαντικές διευκολύνσεις στην εργασία σου, όπου σε έχουν «στα όπα-όπα». Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να δεχθείς περιποιήσεις και να χαλαρώσεις σωματικά. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε παροτρύνει να επικοινωνήσεις με κόσμο, ίσως μάλιστα να κάνεις και μια ευχάριστη έξοδο.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις σημαίνοντα πρόσωπα αλλά και για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πλατύ κοινό. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα με… διασκεδαστικά χαρακτηριστικά! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε παροτρύνει να κάνεις αγορές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σου και αν προβείς και σε μικρές σπατάλες… χαλάλι σου!

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα είναι πολύ εύκολο να ανοίξουν «πόρτες» στην ζωή και την καριέρα σου, οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πολύ περισσότερο αν οι συναλλαγές σου γίνονται με την φυσική σου παρουσία. Ασε λοιπόν για σήμερα το «κρυφτό» ή τις επιφυλάξεις που συνάδουν με την καχυποψία σου και βγες προς τα έξω. Επιπλέον, η προσωπική σου γοητεία θα ενισχυθεί και από όμορφα αξεσουάρ ή ρούχα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου καθιστά πιθανό ένα ταξίδι ή μια έξοδο.

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή την νοοτροπία τους, συνθέτοντας τελικά μια παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενάχωρο. Οι μετακινήσεις και οι έξοδοί σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και αρκετές ευχάριστες ή διασκεδαστικές ειδήσεις. Ο Ερμής στον Σκορπιό σου αποκαλύπτει τα παραλειπόμενα μιας υπόθεσης, είτε προσωπικής, είτε επαγγελματικής, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την παρασκηνιακή υποστήριξη κάποιου/ας.

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να υποστηρίζει την επάρκειά σου σε αγαθά οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα αναμένεται να είναι ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από μια «γεμάτη» προσφορά-τύχη, για να κάνεις την δουλειά σου. Κι αν «χαλαρώσεις» τους κανόνες σου και προβείς σε μικρές σπατάλες, ε δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Ο Ερμής στον Σκορπιό εμπλουτίζει την κοινωνική σου ζωή με νέες γνωριμίες, που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι το «ουσιαστικό».

Υδροχόος
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα αλλά συντελούν στην διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος! Ο Ερμής στον Σκορπιό συνεισφέρει κι αυτός στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση που ναι μεν δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά σου ανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω πρόοδο.

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην δουλειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» και ανέμελη ημέρα. Αν πάλι αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει, με το… αζημίωτο! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σου επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές στιγμές, είτε πρόκειται για μια έξοδο ή ένα ταξίδι που θα κάνεις.

 


NEWSLETTER